O nouă plângere penală pe numele primarului din Iași, Gheorghe NichitaFosta iubită a primarului din Iași, Gheorghe Nichita, îl acuză pe acesta de abuzuri fizice, psihice dar şi de natură intimă. Adina Samson a depus marţi plângere penală la DNA împotriva edilului. 

O noua plangere penala pe numele primarului din Iasi, Gheorghe Nichita
O nouă plângere penală pe numele primarului din Iași, Gheorghe Nichita
Foto: jurnalul.ro

Adina Samson, fosta iubită a primarului Gheorghe Nichita, a petrecut marţi cinci ore la DNA Iaşi, unde a dat declaraţii în dosarul în care edilul este cercetat penal pentru abuz, potrivit romaniatv.net.

Dragomir Tomașeschi, avocatul Adinei Samson: "Am vrut să scoatem la lumină o sumedenie de probe și de încălcări ale legii și de abuzuri incredibile pe care le-a comis Gheorghe Nichita. Mă refer și la abuzuri psihice și chiar fizice. Plângerea vizează amenințarea ei, hărțuirile sexuale, tentativele de viol."

Angajaţi ai Primăriei şi Poliţiei Locale au fost chemaţi în calitate de martori la DNA, unde au dat declaraţii.

Avocatul lui Gheorghe Nichita, Marius Striblea a declarat că la Tribunalul Bucureşti se va judeca miercuri solicitarea de cercetare a edilului sub control judiciar.

Marius Striblea a depus cererea de cercetare în libertate deoarece Curtea Constituţională s-a pronunţat că arestul la domiciliu nu este în conformitate cu noile prevederi ale codului penal.

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita este cercetat de procurorii DNA într-un dosar de instigare la abuz în serviciu.

Cercetările care îl vizează pe primarul suspendat al Iașului au început în aprilie, atunci când procurorii au stabilit că acesta s-a folosit de agenții de la Poliția Locală pentru a-și spiona iubita. Gheorghe Nichita se află în prezent în arest la domiciliu.

Etichete: adina samson, DNA, gheorghe nichita, iasi, plângere penală, primar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE