O nouă secție, inaugurată miercuri la Institutul "C. C. Iliescu" din BucureștiO nouă secție de supraveghere şi tratament avansat al pacienţilor care au suferit un infarct a fost inaugurată miercuri la Institutul "C. C. Iliescu" din Capitală. 

O noua sectie, inaugurata miercuri la Institutul "C. C. Iliescu" din Bucuresti
O nouă secție, inaugurată miercuri la Institutul "C. C. Iliescu" din București
Foto: realitatea.net

Secţia, dotată cu echipamente de ultimă generaţie, se află într-o clădire grav avariată. Managerul institutului spune că pacienţii internaţi în această unitate medicală sunt în pericol pentru că la un cutremur mare, zidurile se pot prăbuşi peste ei, informează realitatea.net.

"Suntem încadraţi în clasa seismică de risc 2. Cu siguranţă va suferi daune majore... Daune majore înseamnă că or să cadă pereţii, că o să se strice aparatura şi probabil că o să fie oameni răniţi", a declarat Şerban Bubenek, managerul Institutului "C. C. Iliescu".

Secţia are 23 de paturi şi în ea vor fi internaţi pacienţi care au suferit un infarct sau care sunt diagnosticaţi cu insuficienţă cardiacă. Renovarea a costat 106.000 de euro, iar în echipamente au mai fost investiţi 400.000 de euro. Toţi banii au fost daţi de Ministerul Sănătăţii.

Etichete: cc iliescu, secţie, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h