O nouă televiziune emite, de azi, în RomâniaTeleviziunea The Medical Channel, deţinută de compania britanică Limeclip Ltd., s-a lansat, miercuri, pe piaţa audiovizualului românesc, fiind disponibilă pe platforma AKTA, potrivit unui anunţ făcut de Anda Mânza, directorul de distribuţie al acestui post în România.

O noua televiziune emite, de azi, in Romania (Foto gandul.info)
O nouă televiziune emite, de azi, în România (Foto gandul.info)

Lansarea din România continuă extinderea rapidă a The Medical Channel în Europa Centrală şi de Est.

"Suntem foarte încântaţi de prima noastră lansare într-o piaţă importantă cum este România. Răspunsul extraordinar de bun din lumea medicală şi de la telespectatorii noştri a condus la creşterea rapidă a canalului. Tematica sa unică a dovedit necesitatea de conţinut medical de înaltă calitate", a declarat Nives Lepin, Distribution Manager la Limeclip Ltd., într-un comunicat remis Mediafax.

La rândul său, Dan Voicu, Marketing Manager al AKTA, spune: "The Medical Channel reprezintă o noutate absolută pentru piaţa românească şi AKTA este mândră să fie prima platformă care îl lansează. Conţinutul său se potriveşte de minune publicului nostru şi aşteptăm cu nerăbdare să primim feedback-ul privitorilor".

AKTA este al patrulea mare jucător de pe piaţa românească de telecomunicaţii care oferă servicii integrate. Portofoliul său cuprinde: cablu TV (analogic şi digital), internet şi servicii de telefonie fixă. Reţelele AKTA sunt prezente în principal în zonele rurale şi în oraşele mici, acoperind mai mult de 4.500 de localităţi.

Etichete: lansare, miercuri, televiziune, the medical channel

0/1 COMENTARII
dan
21 ian 17:29
+0
VOTURI
-0
Castiga bani acasa! Cel mai eficient program de lucru la domiciliu a fost lansat! Castiga bani acasa! Simplu, confortabil, cu rezultate! Porneste imediat si castiga bani acasa! Trebuie doar sa ai calculator, internet si minime cunostinte de folosire a documentelor word si pdf. Cand vrei cu seriozitate sa incepi, cauta-ne la adresa de email: spitzerdan@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE