O nouă tentativă de omor la metrou, apel disperat la 112. Martorii spun că o recunosc pe femeie FOTOO femeie de 42 de ani a reclamat la 112 că o femeie a încercat să o omoare la metrou. Potrivit acuzaţiilor, o femeie de 65 de ani a încercat să o împingă în faţa metroului. Camerele de supraveghere au surprins o femeie pe peron.

UPDATE: Femeia suspecată în cazul amenintărilor de la metrou de vineri a fost prinsă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei Diana Sarca. Suspecta a fost depistată în jurul orei 10.55, în zona staţiei de metrou Pipera, la suprafaţă. Sarca a mai precizat că se fac verificări şi într-un alt caz, după ce o femeie a reclamat că a fost ameninţată la staţia de metrou Pipera.

Un nou incident a fost înregistrat la vineri dimineaţa la metrou, o femeie sesizând poliţiştii că a fost ameninţată de o necunoscută. Anchetatorii cer cetăţenilor să îi ajute la depistarea femeii. Incidentul s-a petrecut, vineri dimineaţa, pe un peron de la Unirii 2. Oamenii legii o caută acum pe autoarea tentativei de omor.

Potrivit primelor informații femeia poartă o haină lunga neagră, o căciulă voluminoasă și cară mai multe plase. Este o femeie în jur de 65 de ani, înălţime aproximativ 1,60cm, constituţie robustă.

"În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră", transmite Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au declarat că persoana suspectată i-ar fi zis femeii care a depus plângerea: "Nu scapi de mine".

Mai mulţi martori spun că au recunoscut-o pe femeie pentru că o văd periodic pe ruta Unirii- Berceni.

Etichete: metrou, tentativă de omor, tentativa de omor metrou

0/1 COMENTARII
moraceve_verogilda73@hotmail.com
17 Dec 11:33
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, doamnă / doamnă

Sunt doamna GILDA Veronica Morales Acevedo, intru în contact cu tine să vă informez că eu sunt un cuvânt serios credincios de bună credință care oferă împrumuturi tuturor persoanelor care au nevoie gravă de a putea rambursa acest împrumut fără griji. Ofertele mele de împrumut au o durată cuprinsă între 01 și 25 de ani cu o rată de rambursare de 1% pe întreaga perioadă de rambursare.

 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să mă contactați pe adresa mea de email: moraceve_verogilda73@hotmail.com

 
ATENȚIE: Nu te scuipa de creditori falsi pentru a-ți regreta, pentru că publică multe pe site-uri, ascunzându-se ca pe un împrumutător care te-a rupt. Vă mulțumesc pentru contactul cu mine și așteptând să vă citesc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE