O nouă tragedie la DINAMO. Un fost poloist A MURIT în timpul unui antrenamentCornel Chiuariu, fost poloist, în vârstă de 58 de ani, a murit în timpul unui antrenament pe care îl desfăşura sâmbătă, la bazinul Floreasca.

O noua tragedie la DINAMO. Un fost poloist A MURIT in timpul unui antrenament (Foto prosport.ro)
O nouă tragedie la DINAMO. Un fost poloist A MURIT în timpul unui antrenament (Foto prosport.ro)

Anunţul a fost făcut pe Facebook de colegul său Adrian Cercel. "Din păcate azi la 13,50 colegul nostru CHIUARIU CORNEL a decedat pe marginea bazinului de la Floreasca". Alături de mesaj au fost adăugate şi imagini de la locul tragediei.

Tragedia s-a întâmplat chiar înainte ca în bazinul Floreasca sa aiba loc finala Superligii Naţionale la polo. Chiuariu a fost jucător la Dinamo în anii '80 şi evolua într-un campionat de veterani.

Poloistul Cornel Chiuariu a încetat din viață după ce a suferit un stop cardiac în timpul antrenamentului susținut la Bazinul Floreasca. "S-a primit o solicitare prin 112 pentru un bărbat care a leşinat. S-a dirijat imediat un echipaj de tip B cu asistentă spre acel loc. Între timp s-a spus că este în stop cardio-respirator. Cazul a fost preluat de SMURD, care a trimis imediat o ambulanţă de la Spitalul de Urgenţă Floreasca", a explicat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, pentru News.ro, adăugând că asupra bărbatului s-au efectuat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, însă fără succes.

Încercările de resuscitare ale sportivului s-au petrecut chiar pe marginea bazinului, dar au rămas fără rezultat". Anunțul decesului sportivului a fost făcut de unul dintre colegii săi, Adrian Cercel, pe pagina sa de Facebook, conform romaniatv.net. 

Etichete: antrenament, bazinul Floreasca., Cornel Chiuariu, deces, fost poloist, moarte, sambata

0/1 COMENTARII
elena
15 mai 15:41
+0
VOTURI
-0
Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
-NU este necesara nici un fel de experienta!
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
Cereti acum detalii la adresa de email : mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE