O parte din angajaţii RATB au renunţat la protestul spontan. Liniile de noapte au circulatGreva RATB soferi
Greva RATB soferi

Vineri seara, unii dintre şoferii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), care au participat la protestul spontan, au revenit pe traseu, potrivit unui comunicat de presă remis de Serviciul pentru Relaţii cu Mass-Media. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a mulţumit, în comunicat, angajaţilor RATB care au ales, ”dând dovadă de maturitate, să renunţe la proteste şi au înţeles că trebuie să servească interesele bucureştenilor.

După o zi protest, soferii au obţinut unele avantaje. Aceştia vor mai fi transportaţi către casă de la autobază şi invers, cel puţin în următoarele cinci nopţi.

O nouă rundă de negocieri între sindicalişti şi directorul RATB va urma în perioada imediat următoare.

Peste 200 de angajaţi au aşteptat în faţa sediului RATB rezultatul negocierilor, deşi era trecut de ora 00.00. După 14 ore de discuţii, oamenii au primit şi soluţia.

Transportul de noapte a  fost introdus de vineri de la ora 23.00, potrivit biroului de presă al RATB, care susţine că liniile au circulat la parametri normali şi toate autobuzele au fost în grafic.

Șoferii şi vatmanii RATB au protestat vineri pentru că erau nemultumiţi că, odată cu introducerea traseelor de noapte, nu li se mai asigură transportul de acasă către autobază şi invers, la finalul programului de noapte.

Potrivit PMB, în condiţiile menţinerii acestui sistem de transport al şoferilor, municipalitatea ar continua să platească 16 milioane de lei pe an doar pentru conducătorii RATB.

Citeşte şi: Grevă spontană şi protest la RATB – VIDEO

Călătorii fierb, şoferii de RATB nu dau doi bani

Greva RATB dintre şoferi: „Trage, bă prostule, maşina-n garaj!”

RATB introduce autobuze de noapte în Capitală VEZI LINIILE

Etichete: grevă, greva ratb, protest, RATB, şofer, sofer RATB

0/0 COMENTARII
Georgel
19 iul 08:52
+0
VOTURI
-0

Ce a facut pana la urma Sorinel Oprescu al vostru? A taiat panglicile la toata lumea...

Tudorel
17 iul 15:02
+0
VOTURI
-0

Si domnul director Crit ce face?Il asteapta pe Sorin Oprescu sa-i rezolve problemele?Conflictul trebuia aplanat de conducerea RATB,nu de Sorin Oprescu!

Daniel
17 iul 14:52
+0
VOTURI
-0

Asta e situatia:pana nu se implica Sorin Oprescu,personal,lucrurile nu se misca!La ce bun mai are RATB-ul director?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE