O pictură murală impresionantă a fost finalizată în Centrul Bucureștiului FOTOSweet Damage Crew anunță pe Facebook că a terminat lucrarea murală de pe strada G-ral Eremia Grigorescu. 

Lucrarea a fost comandată de Point, arată Sweet Damage Crew pe Facebook. 

Pictura a fost realizată pentru un nou local care se va deschide în clădire în luna septembrie, fiind comandată de patronul acestuia, după cum ne-a povestit Cage, artistul care lucra de zor la pictură, în cursul zilei de miercuri. Lucrările au început pe 5 august, după cum ne povesteau grafferii astă-vară.

Sweet Damage Crew este o echipă de cinci grafferi din România, ai cărei membri sunt Cage, Biex, Reck, Pandele şi Seyr. Colaborarea lor a început în această formulă după ce au luat parte la mai multe concursuri naţionale şi internaţionale de graffiti. Echipa a lucrat, de-a lungul timpului, pentru clienţi ca Rin Grand Hotel, Adidas, Alliantz Tiriac, Flanco, Heineken, Desperados, Fratelli Club, Goblin Club, Fabrica Club, Mansarda Club, Elephant Pub, Castel Film Studios, Producţia Ghost Rider 2, Inna, formaţia Play & Win, Brands&Gangs, No5.Studio, United Colors Hair Salon şi altii. 

Etichete: graffer, mural

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h