O prezentatoare a plecat de la PRO TV la TVR 2, după 20 de aniRaluca Arvat se alătură televiziunii publice, unde va prezenta principalul Telejurnal, de la TVR 2. Fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la ProTV va fi, din 17 octombrie, de luni până vineri la pupitrul ştirilor de la ora 19.00, potrivit paginademedia.ro.

Arvat a părăsit pupitrul știrilor din sport de la ProTV în urmă cu doi ani, după ce a devenit mamă. Ea nu a mai revenit apoi la Pro TV.

Raluca Arvat este jurnalist din 1994, când a început să lucreze în presa locală. În 1996 a devenit corespondentul de știri al Pro TV din Brașov. În 2000 a venit la București, la pupitrul știrilor din sport, de la Pro TV.

Etichete: pro tv, Raluca Arvat, tvr 2

0/2 COMENTARII
Mihai
15 Oct 22:37
+0
VOTURI
-0
Nene... esti bolnav de trotuarite. Mergi si fa o sesizare la primarie, politie si Ratb...
sss vvv
15 Oct 12:09
+0
VOTURI
-0
TVR televiziune de nimic.Ar trebui în calitate de televiziune publică să demareze campanii care să ne ajute să scăpăm de pericolele astea publice de peroane înguste lipsite de garduri de protecție.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor etc etc etc.Nici măcar la cerere n-au bunul simț să abordeze pentru știrile TVR subiectul ăsta.Le scrii și rămâi cu scrisul.Parcă ai vorbi cu pereții.Închid ochii în loc să tragă semnale de alarmă.Cât mai e până scăpăm de pericolele astea de peroane???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE