O prezentatoare TV şi-a dat DEMISIA de la Antena 1Geanina Ilieș, cea care prezenta Observatorul din Weekend alături de Daniel Osmanovici, părăsește trustul Intact după șase ani de colaborare.

O prezentatoare TV si-a dat DEMISIA de la Antena 1
O prezentatoare TV şi-a dat DEMISIA de la Antena 1

"De aproximativ 10 ani lucrez in mass-media, o meserie pe care o descoperi zi de zi. Acum 6 ani ajungeam in trustul Antena 1 cu emotii si totodata cu entuziasm pentru ca urma sa lucrez in echipa ce m-a modelat in jurnalistul care sunt astazi.
Am parcurs jurnale cu stiri placute si totodata mai putin placute, live-uri in cadrul Observatorului, editii speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieti. Am pus suflet in toate stirile realizate, chiar si cand ceasul imi suna mai devreme de ora 4 dimineata in fiecare week-end. Am lucrat cu oameni profesionisti iar asta m-a ambitionat sa ma autodepasesc in anumite situatii. Toate aceste lucruri m-au ajutat sa dobandesc experienta, seriozitate si profesionalism in acest domeniu.

Iata ca a venit momentul sa-mi iau ramas bun de la pupitrul Observatorului si sa ma concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat in ultimul timp.

Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, dupa varsta de 30 de ani, simt ca am nevoie de un restart in proiectele de viata, care sa-mi ocupe zilele saptamanii si nu sambetele si duminicile, weekend-urile pe care as vrea sa le dedic de acum exclusiv copilului meu si familiei.

In urmatoarele cateva luni voi lua o mica pauza in ceea ce priveste televiziunea, timp in care imi voi pune la punct proiectele pe care imi doresc sa le lansez din toamna.
In ceea ce priveste propunerile din partea altor trusturi, ca la orice persoana publica, da, au fost, dar in momentul de fata nu exista nicio concretizare.

Multumesc publicului telespectator pentru toate gandurile bune dar si colegilor de la Observator, care multi dintre ei s-au transformat in adevarati prieteni.

Va astept cu drag, pentru ultima oara, in weekend-ul ce va urma, la Observator... sa ne luam ramas bun!
Va pup! Ne auzim si ne vedem pe pagina de facebook, instagram si in curand pe site-ul geaninailies.ro", a scris Geanina Ilieş pe facebook.

Etichete: antena 1, demisie antena 1, demisii antena 1, geanina ilieş, intact

0/3 COMENTARII
@Cris melteanul
09 aug 07:51
+0
VOTURI
-0
Cris, ma tata ma, esti prost!
Daca pleci de la un loc de munca improscand cu noroi, sa fii sigur ca nu te va mai angaja nimeni! Toti se vor gandi ca la fel vei face si cand vei pleca de la ei!
Dar deh, daca nu muncesti, nu stii!
Cris
09 aug 07:43
+0
VOTURI
-0
Limbaj de lemn, corporatist, pe toata linia. In loc sa arunce cu rahat sa spuna de ce a plecat, cine i-a bagat betze in roate, cum au abuzat sefii de ea, se complace in limbaj de lemn... la care nu mai pune nimeni botul. Eu daca as pleca de la un post asa de mizerabil as arunca cu rahat in toti.
BUhuhu
09 aug 07:32
+0
VOTURI
-0
Mare pierdere. Obositorul nu va mai fi la fel niciodata...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h