O profesoară din Colegiul "Dinu Lipatti" a postat poze indecente pe FacebookDiriginta unei clase de la Colegiul Naţional de Arte Dinu Lipatti pare să nu fie deloc inhibată şi a postat pe contul ei de socializare poze în costume de baie minuscule şi cu berea în mână.

Mai mult, cea mai controverstată imagine cu ea este într-un muzeu, unde a simțit nevoia să își ridice bluza în fața unei lucrări de artă, potrivit spynews.ro.

Etichete: dinu lipatti, poze indecente profesoara, profesoara Dinu Lipatti

0/5 COMENTARII
Armand
29 Sep 09:23
+0
VOTURI
-0
Nu mi se pare nimic indecent in acele poze. Acum daca e profesoara nu ar trebui sa se mai duca in concediu si sa stea in costum de baie sau ce ? Daca ar fi purtat burka iar era rau ... Jesus Christ ....
Dan
28 Sep 20:28
+0
VOTURI
-0
Indecenti sunt profesorii si invatatorii care chinuie copiii ca sa primeasca spaga de la parinti.. Nu e nimic indecent in aceste poze ...
ion
28 Sep 20:24
+0
VOTURI
-0
Traim intr-o tara de hoti si curve dar ce sa zic, ne indignam ca o fata tanara si frumoasa si-a pus cateva poze dragute, nicidecum indecente, pe pagina ei personala. Dupa creierele de gaina din Romania, ar trebui saraca sa se imbrace numai in maicuta daca-i profesoara.
alex
28 Sep 15:28
+0
VOTURI
-0
foarte frumos! nu inteleg care-i problema..a postat niste poze de la mare de pagina ei de facebook..
boreal
28 Sep 14:47
+0
VOTURI
-0
Si ce-i atat de indecent in pozele astea?
Niste poze pe plaja, in costum de baie? Facute in timpul liber? Blasfemie! Poza facuta din spate, in care-si ridica bluza? Ce-i indecent la ea?
Mai indecenti ar fi cei care-au scris articolul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE