O profesoară din Iași a demisionat, după ce un elev a descoperit că făcea videochatO profesoară de geografie de 26 de ani, care preda la o școală generală din județul Iași, și-a dat demisia, după ce elevii ei au aflat că făcea videochat.

http://jurnalul.ro/stiri/locale/o-profesoara-din-judetul-iasi-a-demisionat-dupa-ce-a-fost-descoperita-ca-practica-videochat-isj-face-ancheta-712088.html
http://jurnalul.ro/stiri/locale/o-profesoara-din-judetul-iasi-a-demisionat-dupa-ce-a-fost-descoperita-ca-practica-videochat-isj-face-ancheta-712088.html
Foto: actualnews.ro

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi a declanșat o anchetă în acest caz, scrie Jurnalul.ro.

Profesoara preda geografia la şcoala generală din comuna Prisăcani, iar unul dintre elevi a descoperit că femeia practica videochat-ul.

Cazul a ajuns ulterior la cunoştinţa conducerii şcolii, dar şi a celor din Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.

Surse din învăţământ susţin că, iniţial, profesoara nu a recunoscut că în timpul liber practică videochat, însă în cele din urmă a decis să demisioneze.

"Şi-a dat demisia, documentul fiind înregistrat la şcoală în urmă cu două zile. Ceea ce a făcut contravine prevederilor legii educaţiei. Se demarează o anchetă în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi, Irina Prodan.

Etichete: demisie, profesoara, videochat

0/3 COMENTARII
Goguta
14 Apr 16:45
+0
VOTURI
-0
Elevul era clar minor .In clasa a VIII-a cu de avea acces la videochat ?
Armand
14 Apr 08:30
+0
VOTURI
-0
Dar elevul respectiv cum a descoperit ca profa facea videochat ? El ce cauta pe astfel de site-uri ? Ia sa-l dea afara si pe el.
Pudibonzii
14 Apr 07:19
+0
VOTURI
-0
Si care era problema cu videochatul? Doar il facea noaptea de la ea de acasa, nu in scoala in timpul programului. Profesorii nu sunt calugari, trebuie sa isi vada de treaba lor in timpul cursurilor, nu ne intereseaza viata lor personala. Dupa mentalitatea de retarzi a romanilor, ar trebui sa fie dati afara din servicii toti, pentru ca fac sex, merg la curve, se duc seara in cluburi, fumeaza sau mai stiu eu ce pot face! I-a gasit pe toti pudibonderia intr-o tara plina de curve virgine.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE