O profesoară excepţională are nevoie de ajutorul nostruO profesoară de matematică din Ploieşti a fost diagnosticată în anul 2014 cu cancer la sân, stadiul IV cu metastaze la plămâni, oase şi undeva intre inimă şi plămâni, în spaţiul mediastinal. De atunci, Ştefania Albu luptă pentru viaţa sa într-o clinică din Huston, Texax, iar tratamentele pe care le urmează au rezultate uimitoare. Însă, pentru a duce la capăt schema de tratament propusă de medicii americani, cadrul didactic mai are nevoie de 30.000 de dolari.

Stefania Albu
Ştefania Albu

De când au aflau de diagnosticul cumplit pus de medici familia, apropiaţii şi elevii profesoarei au făcut tot posibilul pentru a strânge sumele de bani necesare pentru tratamentul costisitor. Din păcate, fondurile Ştefaniei Albu sunt pe final, iar pentru a termina tratamentul care se întinde până la finalul anului mai are nevoie de 30.000 de dolari.

"În martie, medicii clinicii Burzynski i-au propus un lucru extraordinar: să urmeze în Houston un tratament de ultimă generație, foarte eficient împotriva cancerului și în același timp foarte bine tolerat de organism (imuno-terapie). După ce a suportat cu bine prima doză (în valoare de aproximativ 9000 USD, asigurată din finanțele personale), Ștefania Albu a fost inclusă într-un program de asistență financiară care-i permite să beneficieze gratuit de acest medicament timp de un an.

La numai câteva luni după ce a urmat tratamentul cu noul medicament, rezultatele scanărilor PET/CT s-au dovedit încurajatoare. Ca urmare, medicii au decis în august să asocieze acestei imuno-terapii și alte tratamente, întrucât asocierea lor a dovedit rezultate uimitoare în tratarea cancerului de sân triplu negativ. De asemenea, au hotărât că această nouă schemă de tratament trebuie urmată cel puțin până în decembrie, pentru rezultate optime. Avem așadar, în fața noastră, încă trei luni de depărtare, trei luni de curaj. Și trei luni în care trebuie să asigurăm costurile noii scheme de tratament, care se ridică la peste 10.000 de USD lunar (fără medicamentul acordat gratuit, dar incluzând celelalte medicamente, analizele de laborator, consultațiile și serviciile medicale). Este nevoie, așadar, de peste 30.000 USD pentru a-i da Ștefaniei Albu șansa de a-și urma tratamentul la Houston, până spre sfârșitul acestui an", transmite echipa care se ocupă de strângerea de fonduri pentru profesoara Ștefania Albu.

Profesoara de matematică are un cont deschis la BRD pe numele Ștefania Albu cu numărul RO09BRDE410SV42702914100

Cine dorește să o contacteze pe dna prof. Ștefania Albu, o poate suna prin WhatsApp la numărul ei de mobil din America: +1. 832. 646-6457.

Etichete: profesoara bolnava de cancer, profesoara ploiesti, Ştefania Albu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE