Românca de 30 de ani care vrea să deschidă 100 de magazine de haine în următorii trei ani în RomâniaAlina Bistreanu, o româncă de 30 de ani, care conduce filiala din România retailerului polonez de modă LPP, este o adevărată amenințare pentru H&M și Zara. Românca a creionat un plan care prevede deschiderea a 100 de noi magazine în următorii trei ani.

Romanca 30 de ani care vrea sa deschida 100 de magazine de haine in urmatorii trei ani in Romania
Românca 30 de ani care vrea să deschidă 100 de magazine de haine în următorii trei ani în România
Foto: businessmagazin.ro

Retailerul polonez de modă LPP a cumpănit, în urmă cu un an, dacă să renunţe la activităţile de pe piaţa locală sau nu. A ales expansiunea, iar directorul general al filialei româneşti, Alina Bistreanu, a creionat un plan care prevede deschiderea a 100 de noi magazine în următorii trei ani.

Acum are 30 de ani şi conduce reţeaua LPP, care operează 11 magazine (6 Reserved, 2 Cropp, 2 Mohito, 1 Sinsay), două dintre ele fiind deschise la finele anului la Cluj. LPP are în România 150 de angajaţi, iar Alina Bistreanu estimează că până la finalul anului echipa se va tripla. A preluat funcţia actuală în urmă cu un an, când reţeaua avea 60 de angajaţi şi cinci magazine, iar, împreună cu oamenii pe care îi coordonează direct, „am pus pe hârtie un plan ambiţios, care presupune deschiderea a circa 100 de magazine în următorii trei ani“.

Sursa:businessmagazin.ro.

Etichete: director, magazin, modă, retailer

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE