O româncă din Italia a fost reținută pentru furt de două ori într-o săptămânăO româncă a fost reţinută de două ori în Ravenna, sub acuzaţia de furt calificat.

O romanca din Italia a fost retinuta pentru furt de doua ori intr-o saptamana
O româncă din Italia a fost reținută pentru furt de două ori într-o săptămână
Foto: transilvania365.ro

La începutul săptămânii trecute, românca în vârstă de 19 ani a fost surprinsă la furat într-un magazin din zona Travaglini, în Ravenna. Percheziţia efectuată de poliţie în locuinţa sa a condus la depistarea unor bunuri furate în valoare de circa 5.000 de euro, printre care o bicicletă şi aparatură electronică.

Românca a fost reţinută, dar judecătorii nu au considerat necesară arestarea preventivă, informează mediafax.ro.

Duminică, românca a fost prinsă din nou la furat într-un supermarket Obi din Ravenna, împreună cu partenerul ei. În genţile celor doi au fost găsite bunuri furate în valoare de 200 de euro.

Românca şi partenerul ei, tot român, au fost reţinuţi pentru furt calificat.

Etichete: furt, româncă, romani italia

0/1 COMENTARII
GENERALUL
17 mai 09:54
+0
VOTURI
-0
Cred ca e ceva in aer cu judecatorii astia din toata lumea, cel putin in ultimii ani. Parca sunt intunecati la minte, au inebunit sau chiar sunt platiti pe fata cu mita. Nu mi-as fi dorit sa traiesc in Evul Mediu sau chiar pana=n 1900, desi poate am avut o viata anterioara, dar sincer, eram mai in regula cand ii baga pe toti la inchisoare pe viata. Da, stiu , s=au facut si erori , greseli, crime , au intrat oameni fara vina, dar pana la ce s-a ajuns, e jale mare. Adica poti fura linistit azi, sa stie toata lumea, iar tu stai acasa in arrest la domiciliu sau pur si simplu, nu te baga la inchisoare, iti da cu suspendare.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE