O săptămână de muzică clasică la metrouMetroul se va transforma în sală de spectacol săptămâna viitoare. În perioada 18-22 aprilie, în intervalul de vârf 17:30-19:00, ONG-ul "Arta nu mușcă" împreună cu Metrorex oferă bucureștenilor, în patru staţii de metrou, o serie de concerte de muzică clasică.

O saptamana de muzica clasica la metrou
O săptămână de muzică clasică la metrou

"Muzică Clasică la Metrou #4". Muzica clasică va răsuna în cele mai tranzitate 4 stații de metrou: Piața Unirii 1, Piața Unirii 2, Universitate și Piața Victoriei.

"În perioada 18-22 aprilie, în intervalul de vârf 17:30-19:00, ONG-ul Arta nu mușcă împreună cu Metrorex oferă bucureștenilor o serie de concerte de muzică clasică susținute de tineri artiști talentați ai Universității de Muzică , din capitală. De asemenea, sunt vizate și momente artistice inedite, precum pictură, grafică, ilustrație, flasmob-uri de tango, balet clasic sau dans contemporan.

În ultimele 3 ediții, s-au înregistrat în jur de 90.000 de călători și 120 de reprezentații. Proiectul este un concept anual, de responsabilitate culturală cu două componente: de a oferi o platformă de susținere a tinerilor artiști debutanți, din lipsă de săli de spectacole și de a încuraja publicul larg să consume produse culturale, într-un mod creativ", se arată într-un comunicat d epresă al ONG-ului. 

Etichete: metrou, muzica clasica metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE