O singură petrecere de REVELION în aer liber, în București și un singur spectacol de artificiiSingura petrecere organizată în aer liber în Capitală are loc în parcul Titan și începe la ora 19.30. Aceasta este și singura unde va avea loc un spectacol de artificii, întrucât o singura firma a cerut aviz pentru a organiza foc de artificii de Revelion în Capitală.

O singura petrecere de REVELION in aer liber, in Bucuresti. Cine concerteaza in parcul Titan
O singură petrecere de REVELION în aer liber, în București. Cine concertează în parcul Titan
Foto: masapresei.ro

Singura petrecere de Revelion în aer liber este organizată de Primăria Sectorului 3 în Parcul Titan.

Programată de la ora 19.30, petrecerea "Noaptea albă a dorinţelor" va include concerte susţinute de Ansamblul Rapsodia Carpaţilor, Silviu Biriş şi Taraful Bucureşti, condus de Marian Mirea, Ducu Bertzi & friends (Constantin Neculae, Tavi Iacob, Irina Furdui), Proconsul, Andra, Grasu XXL, Robin & the Backstebbers, Hara, ROA, Zoli Toth Project şi Fly Project.

Nu mai departe de un an, Primăria Capitalei organiza, pentru al şaptelea an la rând, în Piaţa Constituţiei, o mare petrecere cu zeci de concerte şi foc de artificii uriaş. Anul acesta, în octombrie, primarul interimar anunţa că nu se mai alocă bani din bugetul local pentru manifestare, iar ulterior nu s-au găsit alte fonduri, astfel că evenimentul a fost anulat, amintește mediafax.ro.

Primăria Sectorului 3 a organizat de asemenea Revelionul în aer liber din Parcul Titan, care anul trecut avea tematica "Revelion în jurul lumii".

Şi Primăria Sectorului 6 a organizat, aşa cum făcea de mai mulţi ani, o petrecere de Revelion, într-un cort încălzit, cu meniu tradiţional, program artistic şi foc de artificii.

Revelionul bucureştean se distingea însă şi prin alte manifestări de amploare, la care s-a renunţat cu doi ani în urmă.

Petrecerea Pro FM din Piaţa Revoluţiei avea o tradiţie de 17 ani când a fost ţinută ultima ediţie, în 2014.

La trecerea în acelaşi an a avut loc şi ultimul Vanghelion, organizat de primarul sectorului 5, acum suspendat,Marian Vanghelie. Vanghelionul, a avut prima ediţie în 2001 şi a mai fost întrerupt, în 2009 şi 2010, din cauza crizei. De-a lungul timpului, au susţinut concerte la Vanghelion artişti ca Tony Braxton, Enrique Iglesias, Tom Jones, Joe Cocker, Europe, Zucchero, Bonie Tyler, Alphaville, Toto Cutugno şi Demis Roussos.

Etichete: petrecere revelion, Revelion, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE