O sută de bucureșteni vor protesta, astăzi, alături de localnicii din PungeștiBucureştenii solidarizează cu localnicii din Pungeşti, în lupta lor faţă de explorarea gazelor de şist. Aproximativ o sută de persoane din Capitală se vor alătura astăzi protestatarilor din judeţul Vaslui.

Bucurestenii se alatura protestatarilor din Pungesti
Bucureștenii se alătură protestatarilor din Pungești
Foto: Mediafax

Oamenii s-au mobilizat pe un site de socializare şi au închiriat două autocare pentru a se deplasa spre Pungeşti. Mai mult, aceştia şi-au luat la ei şi provizii alimentare, pe care le vor împărţi cu cei care manifestează de la începutul acestei săptămâni în localitatea vasluiană, anunță Digi24.ro.

Bucureştenii au protestat şi în Capitală, în urmă cu trei zile, atunci când peste 2.000 de persoane au mărşăluit pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de explorarea gazelor de şist.

După Pungești, alte două comune din județul Vaslui se pregătesc de proteste. Este vorba de Băceşti şi de Găgeşti, unde Chevron urmează să deschidă șantiere pentru explorarea gazelor de șist. Localnicii sunt hotărâți să oprească forările cu orice preț.

Etichete: bucureşteni, chevron, protest, pungesti

0/1 COMENTARII
Fox
19 oct 19:04
+0
VOTURI
-0
Daca nu se mai intorc nu e nicio paguba! Stati acolo si urlati la luna ca sa salvati planeta! Si spiritele pamantului va vor proteja de toti capitalistii astia rai! :))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE