O sută de sisteme de parcări inteligente verticale, în Sectorul 6O sută de sisteme de parcări inteligente verticale vor fi realizate în Sectorul 6, anunță Primăria de sector. Investiția va fi realizată  în perioada 2016 – 2019 și va costa 32 milioane de euro.

O suta de sisteme de parcari inteligente verticale, in Sectorul 6
O sută de sisteme de parcări inteligente verticale, în Sectorul 6

În şedinţa de ieri, 17 decembrie, consilierii locali ai Sectorului 6 au aprobat Hotărârea privind aprobarea programului multianual de investiţii pentru „Implementarea a 100 de sisteme de parcări inteligente verticale”.

Potrivit acestei hotărâri, finanţarea va fi realizată din bugetul local al Sectorului 6 şi din alte surse de finanţare, programul multianual de investiţii urmând să fie revizuit, adaptat şi aprobat anual în perioada 2016 – 2019. Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane este autoritatea care va duce la îndeplinire prevederile hotărârii Consiliului Local.

„Problema spaţiilor de parcare, cu care se confruntă şoferii în Capitală, este bine ştiută de ani de zile, iar Sectorul 6 este unul dintre cele mai aglomerate. Până acum, am construit aproape 70 de baterii smart-parking. Cererea este, în continuare, foarte ridicată, astfel că ne propunem să continuăm acest program cu încă 100 de sisteme”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Potrivit Graficului de eşalonare financiară a programului multianual de investiţii privind achiziţionarea a 100 de sisteme de parcări inteligente verticale în Sectorul 6, în perioada 2016 – 2019, costurile estimate se ridică la 32 milioane de euro.

Etichete: Consiliul Local Sector 6, parcare inteligentă, rareş mănescu, Sector 6

0/1 COMENTARII
Violeta
19 Dec 12:43
+0
VOTURI
-0
Cum sa faci bani pe net sigur! Este timpul sa te orientezi conform timpurilor moderne si sa incepi un curs GRATUIT si exceptional care te invata repede cum sa faci bani pe net sigur! Cursul il primesti imediat si cuprinde multe explicatii clare prin care inveti pas cu pas cum sa faci bani pe net sigur. Cere acum mai multe informatii la adresa de email: rosuvioleta2007@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE