O șuviță din părul lui John Lennon, scoasă la licitație pentru 12.000 de dolariO șuviță din părul cântărețului John Lennon, unul dintre fondatorii trupei The Beatles, este evaluată la 12.000 de dolari, în cadrul unei licitații organizată de casa Heritage Auctions, cu sediul în Dallas, care se va încheia pe 20 februarie, transmite MarketWatch.

John Lennon
John Lennon
Foto: www.historia.ro

Șuvița a fost tăiată din părul lui John Lennon de un frizer german, înainte de filmările pentru comedia "How I Won the War", în septembrie 1966. Frizerul este cel care a păstrat șuvița, cu o lungime de aproximativ 10 centrimetri, timp de jumătate de secol.

Şuvița este scoasă la vânzare împreună cu o fotografie în care frizerul este surprins în timp ce îl tunde pe celebrul cântăreț. În decembrie 1980, Lennon a fost asasinat în New York.

"Potrivit informațiilor pe care le avem, aceasta este cea mai mare șuviță din părul lui Lennon vândută vreodată la o licitație", au afirmat reprezentanții Heritage Auctions.

Printre obiectele scoase anterior la licitație, care i-au aparținut lui Lennon, se numără actul de divorț, prin care cântărețul s-a despărțit oficial de prima lui soție, dar și o scrisoare adresată lui Eric Clapton. Totodată, o chitară furată de la John Lennon în timpul unui concert s-a vândut în noiembrie cu peste 2 milioane de dolari.

Etichete: John Lennon, suvita John Lennon, The Beatles

0/1 COMENTARII
BANI BANI BANI
11 Feb 15:14
+0
VOTURI
-0
https://www.youtube.com/watch?v=1VYJ3UQCmtM

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE