O tânără a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Capitală. Este în stare critică la spitalIncident suspect marți noapte în Capitală. O tânără de 20 de ani a căzut de la etajul 8 al blocului în care locuia. Fata este în comă la spital.

112, Urgenta
112, Urgență

 

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei. Martorii spun că tânăra de 20 de ani se afla în apartament cu câţiva prieteni la o petrecere. La un moment dat, fata a primit un mesaj pe telefonul mobil. A căzut apoi în gol.

Un vecin a auzit o bubuitură puternică şi a sunat de urgenţă la 112. "Am auzit o bubuitură, şi am ieşit şi o fată era căzută sub gardul viu. A venit poliţia, salvarea, dar nu mişca", a povestit vecinul.

Din fericire crengile unui copac i-au atenuat căderea, iar medicii au gasit-o în viaţă, dar în stare foarte gravă. Tânăra a fost transportată în comă la spital şi se pare că şansele de supravieţuire sunt destul de mici.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar pe baza probelor, dar şi după audierea prietenilor speră să afle ce au făcut-o pe tânără să recurgă la un asemenea gest.

Etichete: Capitală, căzut, etaj, tânără

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE