O tânără s-a aruncat în fața metroului, la Lujerului. A scăpat ca prin minuneO tânără de 26 de ani s-a aruncat pe șinele de tren de la stația de metrou Lujerului, marți seară. Circulația a fost afectată. 

Tntativa de sinucidere la metrou
Tntativă de sinucidere la metrou

Tânăra a scăpat ca prin minune, cu contuzii minore, cu toate că a fost prinsă sub trenul de metrou, a declarat, pentru B365.ro, Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU București-Ilfov. 

"S-a aruncat exact la spatele metroului, intre garniturile de tren. A oprit de urgenta, nu iesise ultimul vagon din tunel, dupa care a inceput sa tipe femeia de sub metrou. Dar clar era vie, cerea ajutor", a relatat Florina, martora la incident, conform Știrilor PRO TV.

Mai multe echipaje de SMURD, pompieri si politie s-au deplasat de urgenta la fata locului.

Medicii i-au acordat victimei primul ajutor, iar apoi au transferat-o la spital. Starea ei nu este grava, insa va ramane peste noapte sub atentia doctorilor.

Intre timp, oamenii legii au inceput o ancheta si urmeaza sa analizeze si imaginile suprinse de camerele de supraveghere.

Circulația la metrou pe ruta Preciziei - Eroilor a fost îngreunată. Metrorex a anunțat întârzieri în circulația trenurilor.

Garniturile au circulat cu pauze lungi pe ruta Preciziei - Eroilor.

Etichete: aruncat, femeie, metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h