O trecere de pietoni de pe șoseaua Kiseleff va fi desființată, de miercuriTrecerea de pietoni de la intersecția șoselei Kiseleff cu Bd. Expoziției va fi desființată de miercuri.

O trecere de pietoni de pe soseaua Kiseleff va fi desfiintata, de miercuri
O trecere de pietoni de pe șoseaua Kiseleff va fi desființată, de miercuri
Foto: radioiasi.ro

"Avand in vedere implementarea treptata a noilor solutii de trafic din zona Piata Presei Libere, impuse de apropierea datei de finalizare a lucrarilor la pasajul rutier denivelat inferior, incepand cu data de 10.06.2015, ora 00.00, se desfiinteaza trecerea de pietoni de la intersectia Sos Kiseleff cu b-dul Expozitiei (intrarea in Parcul Herastrau- terminalul liniei de tramvai 41), circulatia pietonala urmand sa se desfasoare prin noul pasaj pietonal subteran. Rugam toti participantii la trafic, in special pietonii, sa circule cu atentie prin zona si sa respecte cu strictete semnalizarea rutiera", informează Primăria Capitalei printr-un comunicat de presă.

Lucrările la Pasajul rutier de la Piața Presei Libere se află pe ultimele sute de metri. Conform ultimelor date oferite de Primăria Capitalei, traficul în pasaj ar trebui să se deschidă la finalul acestei luni.   

Etichete: Kiseleff, Pasaj Piaţa Presei, trecere pietoni

0/1 COMENTARII
ady88
16 iun 00:47
+0
VOTURI
-0
Asta da solutie de Coreea de Nord, in o tara UE, in secolul 21 pe un bulevard istoric se ingroapa oamenii, pentru ca 2 frustrati cu puta mica pe X5, sa economiseasca cateva secunde. Rusine Dedu! Demisia!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE