O treime dintre localurile din Centrul Vechi au fost închiseMai mult restaurante și cluburi cunoscute din Centrul vechi, aflate în clădiri cu risc seismic ridicat, au fost închise. Patronii localurilor caută acum alte spații, iar unele restaurante și-au limitat activitatea la servicii de catering, restricționând accesul publicului.

O treime dintre localurile din Centrul Vechi au fost inchise
O treime dintre localurile din Centrul Vechi au fost închise

O treime dintre localurile din Centrul Vechi al Capitalei, aflate în clădiri cu risc seismic ridicat, au fost închise, scrie profit.ro. Localurile au fost închise imediat după intrarea în vigoare a legii care scoate firmele din spațiile aflate la parterul blocurilor cu risc seismic.

Pe lista localurilor închise figurează City Grill Lipscani, Trattoria Buongiorno Centrul Istoric, Biutiful, Bonne Boche, Le Secret, Club True, Taverna Racilor, Exclusive Grill, a declarat pentru Profit.ro prețedintele Asociației Comercianților din centrul Vechi, Octav Dură. Conducerea Club A a decis să susțină lucrările de consolidare a imobilului în care funcționează, a adăugat acesta. La acest moment, Club A organizează în continuare concerte.

Restaurantul Argentine și-a închis locația pentru public și continuă doar activitatea de catering, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a clădirii.

"Unii au închis, iar alții ori contestă, ori expertizează. Cei care au închis își caută locații în altă parte, tot prin Centrul Vechi", a spus Dură.

Închiderea actualelor spații a fost confirmată pentru Profit.ro și de către reprezentanți ai unor localuri.

Și Teatrul Nottara a decis să își suspende activitatea.

În Centrul Vechi funcționează însă alte aproximativ 20 de localuri, fiind foarte posibil ca și o parte dintre acestea să fie închise.

Citește și LISTA: Restaurantele, cluburile şi barurile din Centrul Vechi care se vor ÎNCHIDE, conform noii legi 

Etichete: Centrul vechi, club, restaurant, risc seismic

0/1 COMENTARII
Cris
25 Nov 08:21
+0
VOTURI
-0
Cluburile care functioneaza in beci (cum ar fi "Fire Club") trebuie inchise toate iar fumatul trebuie interzis in localuri. Cine vrea sa fumeze - afara nene !!!

Un local nu ar trebui sa miroasa a buda, din cauza fumatorilor. La terasa e alta poveste, dar in localuri fumatul ar trebui interzis. Am fost in localuri de distrusi, in Regie in care hainele oamenilor erau aruncate pe scaune si distrusii fumau de rupeau la mese. Orice tigara aruncata in hainele alea, de vreun ratat beat = incendiu catastrofal.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h