Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, audiată la DNA: "Îmi depun demisia din funcţia de deputat"UPDATE: Oana Mizil a declarat, la ieşirea din DNA, că va demisiona din funcţia de deputat. Ea a confirmat totodată, în faţa jurnaliştilor, că este suspectată de corupţie. "Demisionez cu mare regret, iubeam ceea ce făceam, iubesc oamenii, așa am fost crescută. Vreau să arăt că sunt corectă" - a declarat Oana Mizil la Realitatea tv. "Vreau să arăt justiției că sunt la dispoziția lor. Nu vreau să vorbesc despre dosar, dar veți vedea că nu este nimic adevărat în acel dosar." -a completat Oana Mizil. "E un joc politic, un joc murdar despre care nu aș fi vrut să aud. Ieri s-a înființat noul partid cu un număr mare de deputați. Eu știu exact ce se întâmplă. Eu nu am supărat pe nimeni, dar partenerul meu de viață a supărat. El este un om puternic, inteligent, știe ce are de făcut și va face. Ca primar și ca om a fost trup și suflet pentru cei care l-au ales. La fel ca și mine, iubea ceea ce făcea." - a declarat Oana Mizil. 

Oana Mizil, iubita primarului Sectorului 5 Marian Vanghelie, a fost audiată, joi dimineaţă, la DNA, după ce procurorii au descins la locuinţa primarului Marian Vanghelie, dar şi la sediul Primăriei Sectorului 5, într-un dosar de contracte atribuite ilegal. Marian Vanghelie ar fi încasat un comision de 15-20 % din sumele acordate ilegal pentru lucrări la şcoli şi grădiniţe. Oana Niculescu Mizil este suspectată de corupţie.

UPDATE 17:00 Deputatul PSD Oana Niculescu-Mizil și-a depus joi, la cabinetul președintelui Camerei, demisia din Parlament, au afirmat pentru AGERPRES surse parlamentare.

UPDATE 14.49: Oana Mizil a ieşit de la DNA, declarând că îşi dă demisia din Parlament. Ea a confirmat, totodată, că este însărcinată şi că este suspectată de corupţie.

"Demisionez din calitatea de deputat. Nu vreau să fie un impediment în faţa justiţiei. Da, sunt însărcinată, Marian are un băieţel, un al doilea băiat.", a spus Oana Mizil, după audieri.

Conform unor surse citate de ştiripesurse.ro, Oana Niculescu Mizil este acuzata de operatiuni de comert incompatibile cu functia de deputat. Ea ar fi fost administratorul societatii comerciale Fashion Brand Management si administra 4 magazine din Bucuresti. Oana Mizil a recunoscut că este suspectată de DNA.

La sosirea la sediul DNA, Oana Mizil a declarat ca nu crede ca este nimic adevarat. Intrebată de Marian Vanghelie, a afirmat: "Nu are niciun comision, credeti-ma". Ea a mai spus ca nu stie nimic de nicio afacere si a negat ca ar fi făcut o afacere impreuna cu Vanghelie, informează Hotnews.ro.

Conform unor surse citate de Realitatea Tv, Oana Mizil este însărcinată în 4 luni.

Mai multe percheziţii au loc, joi dimineaţa, la sediul Primăriei Sectorului 5, al ADP sector 5 şi la locuinţa primarului Marian Vanghelie. Percheziţiile au loc într-un dosar de contracte atribuite ilegal pentru reabilitarea unor grădiniţe şi şcoli, iar prejudiciul estimat este de 2 miliarde de lei. Conform televiziunilor de ştiri, Vanghelie încasa un comision de 15-20% din suma acordată ilegal pentru lucrări.

Etichete: Oana Mizil, oana mizil dna, oana mizil vanghelie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h