OANA MIZIL va ieşi din spital duminică. VANGHELIE, după naşterea fetiţei sale: "Cea mică era vie"OANA MIZIL a născut joi, 3 septembrie, o fetiţă. Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, a ajuns din nou la spital, vineri dimineaţă. El le-a declarat jurnaliştilor că a fost impresionat de modul în care s-a desfăşurat procesul medical, dar şi că, imediat după naştere, "cea mică era vie".

OANA MIZIL va iesi din spital duminica. VANGHELIE, dupa nasterea fetitei sale: "Cea mica era vie"
OANA MIZIL va ieşi din spital duminică. VANGHELIE, după naşterea fetiţei sale: "Cea mică era vie"
Foto: unica.ro

OANA MIZIL a născut şi se simte bine, spune primarul suspendat al Sectorului 5, care a ţinut să mulţumească doctorului care a asistat-o pe Oana Mizil la naştere. "Eu sunt mulţumit. N-am văzut aşa ceva până acum în România. După un sfert de oră Oana era pe  oana era pe internet. (...) Cea mică era vie, vie între ghilimele. Aveam şi două nopţi nedormite împreună. N-a apucat să doarmă în seara aia deloc şi ştiu că pentru anestezie trebuie să fii odihnit. După jumătate de oră Oana zicea că îşi simte picioarele. Cea mică e bine. Am ţinut-o un pic în braţe cu grijă, pentru că e complicat. Reînvăţ totul, nu uităm nimic, ne aducem aminte. Cred că duminică iese din spital. Azi îi curăţă operaţia. E un Dumnezeu. Da, sunt un tătic fericit", le-a spus Vanghelie jurnaliştilor, într-o transmisiune la România Tv.

Oana Mizil a născut joi, la o clinică privată. Marian Vanghelie a postat pe Facebook fotografii cu fetița sa proaspăt născută.

Oana Mizil a putut fi însoţită de Marian Vanghelie în ziua naşterii, după ce Curtea de Apel București a acceptat definitiv cererea primarului suspendat al Sectorului 5 de a primi 48 de ore libere pentru a asista la naşterea fetiţei sale.

Etichete: a născut, Marian Vanghelie, Oana Mizil, oana mizil vanghelie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE