Oana Mizil: Vanghelie joacă șah în închisoare și se gândește la viitorOana Mizil l-a vizitat pe Marian Vanghelie în arestul Poliției Capitalei. Fostul social-democrat este arestat preventiv în dosarul în care este acuzat de luare de mită pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

Oana Mizil a dezvaluit sexul si numele copilului pe care il va avea cu Marian Vanghelie
Oana Mizil a dezvăluit sexul și numele copilului pe care îl va avea cu Marian Vanghelie
Foto: www.opiniatimisoarei.ro

Oana Mizil, deputat PSD demisionar, a declarat, la ieșirea din sediul arestului că Vanghelie le-a transmis jurnaliștilor că este bine și că „face sport”.

„Face bine. E bine, face sport. Chiar v-a transmis că joacă șah și se gândește la viitor”, a spus Oana Mizil, scrie b1tv.ro.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis pe 13 martie arestarea preventivă pentru 30 de zile a primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând de la data de 12.03.2015, a inculpaților Marian-Daniel Vanghelie, primar al Sectorului 5 București, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani, a lui Mircea-Sorin Niculae, asociat și administrator al mai multor societăți comerciale, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de complicitate la luare de mită și spălare de bani, şi a lui Adrian Murgoci, Laurei Ciocan şi a lui Sorin Ciocan cu privire la săvârșirea infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și mărturie mincinoasă. 

Etichete: Marian Vanghelie, marian vanghelie inchisoare, Oana Mizil

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE