Oana Mizil, vizită secretă la vila lui Traian Băsescu. REACȚIA fostului președinteOana Mizil i-a făcut o vizită fostului președinte al României, Traian Băsescu, la vila sa din Mihăileanu. Fostul șef de stat a recunoscut că partenera lui Marian Vanghelie l-a vizitat însă a refuzat să divulge motivul întrevederii. 

Oana Mizil, vizita secreta la vila lui Traian Basescu din Mihaileanu. REACȚIA fostului presedinte
Oana Mizil, vizită secretă la vila lui Traian Băsescu din Mihăileanu. REACȚIA fostului președinte

Fostul președinte, Traian Băsescu, a avut un vizitator-supriză la vila din Mihăileanu. Fostul șef de stat a fost vizitat de partenera lui Marian Vanghelie, Oana Mizil. 

Traian Băsescu a recunoscut că a primit această vizită însă a refuzat să divulge și motivul acesteia. 

"Doamna Oana Mizil a fost văzută că a intrat la dumneavoastră, la vila din Mihăileanu. Este adevărat, v-aţi văzut cu ea?", a fost întrebat el de un reporter obiectiv.info. 

Vizita Oanei Mizil poate părea surprinzătoare, având în vederea istoria ei cu Traian Băsescu. În 2010, deputatul Oana Mizil l-a aşteptat îmbrăcată în zeghe pe preşedintele Traian Băsescu, venit să ţină un discurs în Parlament. Oana Mizil şi-a motivat atunci gestul ca un protest faţă de legea pensiilor.

Preşedintele nu a gustat gestul deputatei şi i-a adresat o replică acidă:

"Chiar credeţi că era nevoie de acest circ, doamnă?".

Oana Mizil a mers după Traian Băsescu în sala de plen, replicându-i: "Vreau doar să fiţi un bun român, domnule preşedinte".

Marian Vanghelie, partenerul Oanei Mizil, a fost arestat în luna martie de procurorii DNA, acuzat de fapte de corupţie care au generat un prejudiciu de peste 30 de milioane de euro. El a petrecut câteva luni în arest, până în iulie, când instanţa a acceptat trecerea lui în arest la domiciliu. Recent, Vanghelie a primit permisiunea de a părăsi domiciliul, pentru a asista la naşterea fiicei sale, la începutul lui septembrie.

Oana Mizil, care a fost acuzată şi ea de procurorii DNA de fapte incompatibile cu funcţia, şi-a depus demisia din parlament în luna martie, la câteva zile după ce au început audierile DNA.

Etichete: Oana Mizil, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h