Oana Stancu a născut. Cum a trecut peste problemele de sănătate vedeta de la Antena 3. FOTOMihai Gâdea a fost cel care a dat marea vestea. Jurnalistul a scris pe pagina sa de Facebook că Oana Stancu a devenit mămică. Mihai Gâdea a felicitat-o pentru că în ciuda tuturor problemelor de sănătate, ea este o învingătoare.

"Vi-o prezint pe Maria! Este minunea de fetiță a Oanei Stancu! Ce mândra o să fie Maria de mama ei, de tatăl ei... În ciuda tuturor problemelor de sănătate Oana a riscat și a învins! Da, Oana Stancu este o Învingătoare!!!", a scris Mihai Gâdea pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu micuța Maria.
În urmă cu câteva luni, Oana Stancu spunea că faptul că avea să fie mămică îi dă putere să meargă mai departe.


"Pot să spun că în viața mea a venit o minune. Veste cea mare a fost că, pe un fond în care organismul meu se degrada și era imposibil ca eu să am un copil, voi avea un copil. Asta înseamnă o luptă extraordinară pentru viața copilului meu. Astăzi se împlinesc 28 de săptămâni și de aici se numește naștere prematură, nu avort. Cea mai grea a fost decizia de a merge mai departe, știind că poate fi un copil cu probleme. Am spus că am luptat pentru atâția copii cu probleme, cu atât mai mult lupt pentru al meu, dar este greu când totul depinde de tine", spunea Oana Stancu, la Sinteza Zilei, la Antena 3.

Sursa: dcnews.ro

Etichete: antena 3, mihai gadea, oana stancu

0/1 COMENTARII
Fox
01 mai 13:27
+0
VOTURI
-0
Si care este stirea? E singura care a nascut? Nu s-a mai vazut asa ceva? Un pastor pupincurist promoveaza o cititoare de prompter! Extraordinar!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE