Obiective turistice in BrasovMai trece un an. Cu impliniri, cu urcusuri si coborasuri sau cu planuri frumoase indeplinite. Vine iarna si mai ales vin sarbatorile de iarna. Pe acestea le asteptam cu totii la fel de mult. Dar pentru a ne bucura cum se cuvine de ele, trebuie sa ne facem un plan bun pentru sezonul care vine in curand. Nu avem nevoie doar de anvelope de iarna cu care sa ne echipam masina, ci avem nevoie si de un site bun unde sa ne facem rezervare pentru cazare de Craciun sau Revelion. 

Obiective turistice in Brasov
Obiective turistice in Brasov

Mai trece un an. Cu impliniri, cu urcusuri si coborasuri sau cu planuri frumoase indeplinite. Vine iarna si mai ales vin sarbatorile de iarna. Pe acestea le asteptam cu totii la fel de mult. Dar pentru a ne bucura cum se cuvine de ele, trebuie sa ne facem un plan bun pentru sezonul care vine in curand. Nu avem nevoie doar de anvelope de iarna cu care sa ne echipam masina, ci avem nevoie si de un site bun unde sa ne facem rezervare pentru cazare de Craciun sau Revelion. 

Asa cum un site cu recenzii filme HD ne poate ajuta sa descoperim cele mai bune filme de vazut in perioada aceasta si urmatoare, asa si un site de booking ne poate ajuta in stabilirea planurilor pentru sarbatori. O idee buna este sa accesezi acum altbrasov.org si sa vezi toate ofertele, promotiile si locatiile de cazare minunate pentru iarna 2017 si pentru Revelion 2018.

Trebuie sa fie ceva maret anul acesta. Asa ca rezerva-ti cateva zile de odihna si relaxare in Brasov sau Poiana Brasov, sus la munte. Iti garantez ca vei uita de munca, de griji si de altele ce le ai acum pe cap. Sau nu astepta sa vina iarna ca sa ajungi acolo. Poti alege sa faci un drum cu masina in Poiana inca din toamna. Peisajele sunt minunte, mancarea este gustoasa, vremea este inca buna si poti profita de vizitarea a mai multe obiective turistice Brasov in cateva zile.

Ce minunatii poti vedea si ce anume poti vizita sau fotografia cu drag in aceasta locatie fermecatoare?

Stiai ca orasul Brasov mai este cunoscut si sub numele de Corona, mai exact in limba latina? Acesta este municipiul de resedinta al judetului Brasov, face parte din regiunea Transilvania si este foarte vizitat de romanii din toate colturile tarii. Dintre cele mai cunoscute si umblate obiective turistice Brasov se numara si Biserica Neagra, parcurile de aventura si Paradisul Acvatic, statiunea Poiana Brasov cu frumusetile sale, Castelul Bran din imprejurimi, dar si muzeele din zona.

Sinagoga, Piata Sfatului, Centrul Vechi din Brasov, promenada de sub Tampa, Strada Sforii sau parcurile minunate din aceasta zona sunt la fel de vizitate si fotografiate de turistii care ajung aici. Este un oras atragator, aflat la poalele muntelui, unde si strainii s-au declarat fermecati de privelisti, natura si atractiile turistice. Brasovul este ca un fel de Hollywood din Romania, mai ales daca stii despre existenta placutei cu numele sau ce poate fi vazuta cu ochiul liber mai ales din piata centrala.

Odata ajuns in acest oras, fie in restul anului, fie in timpul sarbatorilor de iarna, nu ai cum sa nu remarci feeria pe care o emana si starea de bine pe care ti-o ofera datorita atator lucruri frumoase pe care le poti vedea si face aici. Pe timp de iarna, iubitorii schi-ului, ai saniusului sau ai datului cu placa sunt cei mai incantati de partiile de aici. Impreuna cu aerul proaspat, cu preturile ok la cazare si cu ospitalitatea oamenilor, Brasovul este o destinatie ce nu trebuie ratata de nici un roman sau strain, odata aflat la noi in tara.

Etichete: Obiective turistice in Brasov

0/0 COMENTARII

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE