Cardul de sănătate, amânat pentru a șasea oară. Nu mai este obligatoriu de la 1 augustCardul de sănătate nu va fi obligatoriu, ca instrument unic de decontare a serviciilor medicale, începând de la 1 august, așa cum anunțaseră autoritățile din sistemul medical. Pentru că mulți români nu și-au ridicat cardurile de sănătate s-a decis amânarea pentru luna septembrie a introducerii obligativității utilizării acestuia. În acest moment, 350.000 de români nu au ridicat încă cardurile de sănătate. 

Cardul de sanatate- obligatoriu de la 1 septembrie, anunta CNAS
Cardul de sănătate- obligatoriu de la 1 septembrie, anunță CNAS
Foto: realitatea.net

Cardul de sănătate nu va fi obligatoriu, începând de la 1 august, așa cum anunțaseră autoritățile din sistemul medical. Pentru că mulți români nu și-au ridicat cardurile de sănătate s-a decis amânarea pentru luna septembrie a introducerii obligativității utilizării acestuia. 

"Sunt multe persoane, care din diverse motive nu au intrat în posesia cardului, fiind luni de concediu. Așa că vom merge ca și până acum și în august", a declarat la Realitatea TV Vasile Ciurchea, președintele Casei Naționale de Sănătate. 

Procentul de utilizare a cardului de sănătate este de peste 70%, acum, a mai spus președintele CNAS. 

Etichete: card de sănătate, CNAS

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE