Șocant: Bucureșteanul cu sabia înfiptă în cap a scăpat nevătămat și i-a uimit pe chirurgiUn tânăr de 20 de ani a scăpat ca prin minune din ghearele morții și a reușit să-i uimească pe medici. Bărbatul a ajuns la spital cu o sabie înfiptă efectiv în cap. După ce a fost supus unei intervenții chirurgicale și a stat internat câteva zile, tânărul a fost externat, iar acum este sănătos. Radiografia șocantă arată însă cât de aproape a fost el de moarte atunci când i-a fost înfiptă sabia în cap.

În noaptea de 25 spre 26 aprilie, în urma unei răfuieli între două clanuri, I.A.G., un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost lovit cu o sabie în cap de doi bărbați. Tânărul a avut însă noroc și a scăpat cu viață în urma acestui incident, deși circa 6 cm din lama săbiei au pătruns în craniul lui. După o operație de 45 de minute, medicii au declarat că leziunile au fost minore, niciun element vascular nefiind atins, iar după patru zile, el a plecat acasă, potrivit cancan.ro.

Cei doi bărbați care l-au atacat pe tânăr, Harabagiu Florin-Alberto și Nica Daniel au fost reținuți de anchetatori, fiind, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificatși, respectiv, complicitate la tentativă de omor calificat.

Etichete: Sectorul 2, tentativă de omor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE