Șofer agresiv, cu număr de corp diplomatic, parcat pe pista de bicicletă de pe Calea VictorieiUn biciclist a postat un videoclip pe Youtube în care arată cum un șofer cu număr de corp diplomatic a parcat pe pista de biciclete de pe Calea Victoriei. Șoferul l-a îmbrâncit și l-a lovit peste telefon, apoi i-ar fi lovit și bicicleta.

Șofer agresiv, cu numar de corp diplomatic, parcat pe pista de bicicleta
Șofer agresiv, cu număr de corp diplomatic, parcat pe pista de bicicletă

"Am vrut să atrag atenția șoferului că a parcat neregulamentar mașina cu numere de corp diplomatic. Se pare că asta l-a deranjat foarte tare. M-a îmbrâncit și lovit peste telefon, iar după ce s-a îndepărtat și am oprit filmarea, a alergat înapoi și mi-a lovit bicicleta și telefonul (care a sărit pe jos). L-am atenționat că filmez și s-a potolit. Din păcate n-am prins pe înregistrare al doilea val de lovituri. Șoferul mai era cu alți doi indivizi care nu vorbeau română (între ei se pare că vorbeau o limbă arabă), au zis că-s turiști. De apreciat un nene într-un jeep care a oprit să vadă despre ce-i vorba și să mă întrebe dacă nu mi-e frică să stau singur acolo, adică în buricul Bucureștiului. Oare ce fel de turiști sunt ăștia care circulă cu mașini cu numere diplomatice, conduse de șoferi agresivi și care parchează unde au chef?", a scris biciclistul în descrierea filmulețului postat pe Youtube.

Etichete: biciclist, şofer

0/6 COMENTARII
AlexML
25 feb 08:44
+0
VOTURI
-0
Daca tu numesti asta "agresivitate" Sergiu, bucura-te ca nu ai avut defapt parte de ea in viata si ca nici nu stii ce inseamna defapt. Aveai loc destul sa-l ocolesti, nu a parcat, a stationat cu avaria aprinsa, in ciuda faptului ca l-ai hartuit si ai pus intrebari la care nu aveai nici un drept sa le pui - a parcat masina de-o parte. Defapt unuia jurist, sau unuia trecut prin viata sau prin situatii cu adevarat agresive acest filmulet nu "arata" defapt decat vocea unui biciclist pisalog care a avut noroc sa se ia niste domni care nu i-au rupt nasul - fiindca defapt, nu erau batausi.
Gabi
05 feb 11:26
+0
VOTURI
-0
Si cu toata tiganimea din Piata Unirii si din parcarile secundare Pietei Unirii ce face Militia sau Primaria? Ca-ti vine sa borasti mergind prin centrul Capitalei.
Dan
05 feb 10:53
+0
VOTURI
-0
Cunosc si eu un sofer de masina cu CD la numar si considera ca aceste doua litere ii oferta orice drept. Parcheaza oriunde, depaseste viteza iar in caz ca este tras la raspundere pentru vreo ilegalitate raspunde ca el are masina cu CD (Cretin Dobitoc) la numar.
ALEX
05 feb 10:29
+0
VOTURI
-0
Ala era un bizon, dar si tu ai dat dovada ca esti mai bizon ca el ,nu inteleg de ce dupa ce s-a rezolvat problema ,te tot tineai dupa el,ce urmareai?Dupa ce si-a tras masina ar fi trebuit sa-ti vezi de pedalat mai departe.Tot il f***ai p'ala la cap ..nu va inteleg .Get a life.
zzz
04 feb 21:05
+0
VOTURI
-0
asteptam politie si eventual brigata antiter. probabil pun astai ceva la cale de sunt asa de agresivi .... Rugam b365 sa ne tina informati .. chiar merita sa aflam ce se afla dincolo de smecherii astia ...
UEE
04 feb 19:32
+0
VOTURI
-0
Aici Miliția e de vină, că nu-și face datoria. Se plâng pe unde apucă că n-au bani, n-au uniforme, n-au mașini, n-au nimic, dar nici nu arată că ar face ceva, ca să merite.
În trafic se respectă legea junglei. Ai numere de CD, poți face orice.

Acum vreo 6 ani mi-a fost furat telefonul. Am fost să depun plângere la Poliție, iar cei de acolo mai că nu m-au luat la mișto. Le-am dat IMEI-ul telefonului să-l caute, că eu n-am voie. Nici până azi n-am mai auzit nimic de la ei. Mână în mână cu hoții!

Să înceapă să-și facă treaba pentru care sunt plătiți, și după aia să ceară drepturi!
Dacă nu, înseamnă că fiecare dintre noi ne putem face dreptate singuri! În filmul de mai sus, de exemplu, șoferul putea fi potolit cu spray cu piper, iar apoi bătut bine. Iar după câteva cazuri din astea, precis nimeni nu mai oprea unde nu trebuie...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h