Șoferi prinși pe A3 cu o viteză de peste 200 km/hMiercuri, 24 decembrie, în Ajun de Crăciun, poliţiştii rutieri, aflaţi în misiune pe autostrada A3 Turda - Gilău, au depistat în trafic un bărbat care conducea cu viteza de 208 km/h și un bărbat care conducea cu 224 km/ h. Ei au primit o amendă de 810 lei și a rămas fără permis pentru 90 de zile/

Șofer prins pe A3 cu o viteza de peste 200 km/h
Șofer prins pe A3 cu o viteză de peste 200 km/h
Foto: www.romaniatv.net

La data de 24 decembrie a.c., poliţiştii rutieri care acţionează pentru siguranţa şi flueunţa traficului rutier pe Autostrada Transilvania au depistat doi bărbati care conduceau cu viteză excesivă.

Astfel, în jurul orei 12.10, în zona km. 12 + 400m. al autostrăzii A3 Turda - Gilău, un bărbat, de 22 de ani, domiciliat în Italia, a fost înregistrat de aparatul radar, pe sensul de mers Gilău spre Câmpia Turzii, conducând cu viteza de 208 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

In jurul orei 15.15, în zona km. 12 + 400m., al autostrăzii A3 Turda - Borş, un bărbat, de 23 de ani, din judeţul Alba, a fost înregistrat de aparatul radar, pe sensul de mers Gilău spre Câmpia Turzii, conducând cu viteza de 224 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 lei.

Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Etichete: A3, șofer vitezoman, viteza uriasa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE