Ofertă de sărbători: Brazi de Crăciun în rateIn acest sezon, bucureștenii pot cumpăra brazi de Crăciun în rate. Pomii de Craciun pot fi achizitionati direct din expozitiile cu vanzare organizate de Silva Grup in nouă puncte din Bucuresti, precum si de pe platforma de comercializare online a companiei, MagazinulDeBrazi.ro.

Bucurestenii pot cumpara brazi de Craciun in rate, in acest an
Bucureștenii pot cumpăra brazi de Crăciun în rate, în acest an

Incepand din 5 decembrie 2013, Silva Group Romania introduce plata brazilor de Craciun in sase rate lunare. Optiunea de plata in rate este disponibila in acest an pentru posesorii de carduri de credit emise de Credit Europe Bank, anunță compania.

Aproximativ 45.000 brazi naturali taiati sau cu radacina vor fi scoși la vânzare. Pomii pot fi comandati și online, de pe site-ul MagazinulDeBrazi.ro, livrarea fiind gratuita in Bucuresti si in restul tarii.

Cât costă brazii de Crăciun

Un brad de apartament verde nordmannian cu inaltimea de 1,30-2,20 m va costa  59 lei intre 5 si 14 decembrie, 69 lei in perioada 15-19 decembrie si 79 lei in perioada 20-24 decembrie. Oferta este valabila la toate cele 11 puncte de vanzare din țară.

În București, brazii pot fi cumpărați din cele 9 puncte de vânzare ale Silva Grup, respectiv depozitul Central al SGR din Voluntari, Noua Piață Obor – Expo 1 și Expo 2, Complexul Comercial Dragonul Roșu, Expo Basarabia, Expo Unirii – zona Nerva Traian, parcarea Afi Palace Cotroceni, parcarea Băneasa Shopping City și Expo Floreasca.

Etichete: brad de Crăciun, brazi, expoziţie, ofertă, rate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE