OFERTĂ WIZZ AIR până la miezul nopții: Al doilea bilet, la jumătate de prețWizz Air aplică astăzi, până la miezul noții, o reducere de 50% din al doilea bilet cumpărat online.

Oferta wizzair pentru astazi
Ofertă wizzair pentru astăzi

Oferta este valabilă pentru cei care cumpara cel putin doua locuri ca parte din aceeasi rezervare si pe acelasi zbor. Reducerea de 50% se aplica fiecarui al doilea loc achizitionat in acelasi moment. Astfel, o simulare pe site-ul wizzair.com pentru un zbor dus-intors Bucuresti-Barcelona in luna mai, pentru doua persoane, arata un pret total de 903 lei, adica 451,5 lei/persoana, cu taxe incluse. Fara reducere pretul final ar fi 578 lei/persoana, cu taxe incluse.

Tariful promotional include taxele obligatorii si un bagaj mic de cabina (max 42*32*25 cm). Biletele cumparate trebuie folosite impreuna si nu pot fi anulate separat. Sunt excluse rezervarile care includ mai mult de sase (6) pasageri. Numarul de locuri disponibile la anumite tarife sunt limitate. 

Discountul nu se aplica urmatoarelor zboruri: Budapesta – Bordeaux – Budapesta de pe 14 iunie; Budapesta – Marseille – Budapesta pe 18 iunie; Budapesta – Lyon – Budapesta pe 22 iunie.

Etichete: avion Wizz Air, bilete wizz air, oferta bilete wizz air, wizz air

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE