OFERTE la Târgul Imobiliar Național: Case în formă de lotus și vile eco-friendlyPe 22 octombrie începe Târgul Imobiliar Național tIMOn. Dezvoltatorii le propun clienților locuințe construite în stil roman, mediteranean, japonez, minimalist sau glamour, având forme de lotus, sferice sau rotund, dar și vile cu încălzire geotermală. Evenimentul va avea loc în Piața Constituției din Capitală. 

Târgul Imobiliar Național tIMOn se desfășoară în perioada 22-25 octombrie 2015, în pavilionul expozițional din Piața Constituției din Capitală.

Un grup de investitori din Republica Moldova dezvoltă în București, un proiect de 32 de vile, cu un consum redus de energie. Valoarea investiției este de 1,5 milioane euro.

Dezvoltatorii utilizează resurse naturale, respectiv încălzirea geotermală, precum și alte sisteme unice pe piața din România, importate din țările scandinave, ce creează și păstrează un ambient constat în locuință. Investitorii moldoveni implementează standardele privind 'casele pasive' sau 'casele prietenoase cu mediul', construind locuințe cu un consum de energie redus cu până la 90% față de construcțiile standard. Costurile de întreținere pe timpul iernii vor fi de circa 15 euro/lună.

Dezvoltatorii vor lansa, la tIMOn, proiecte noi, totalizând aproape 2.000 de locuințe, conform unui comunicat al organizatorilor remis B365.ro.

Locuințe construite în stil roman, mediteranean, japonez, minimalist sau glamour, având forme de lotus, sferice sau rotunde, vor fi prezentate la tIMOn de un alt dezvoltator propune casele din structură metalică cu arhitectură organică.

Casele pe structură metalică sunt superioare față de construcțiile clasice, conform reprezentanților tIMOn, deoarece oferă o mai mare durabilitate și rezistență în timp. Suprafața utilă este cu 20-25% mai mare decât la casele de cărămidă, iar execuția caselor nu este influențată de anotimp. Termenul de execuție al unei astfel de case este între 1 și 3 luni, iar durata de viață este peste 100 de ani. Prețurile pentru o locuință din structură metalică pleacă de la 30.000 de euro și pot ajunge la trei milioane de euro, în funcție de cerințele și necesitățile clienților.

Etichete: locuinţă, ofertă, Târgul Imobiliar Naţional, tIMOn

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE