OFICIAL 19 NOIEMBRIE, ZIUA BĂRBATULUI. Legea, promulgată de preşedintele IohannisZIUA BĂRBATULUI 19 NOIEMBRIE. Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind promulgarea Legii pentru declararea zilei de 8 martie - Ziua femeii și 19 noiembrie - Ziua bărbatului, informează Administrația Prezidențială.

OFICIAL 19 NOIEMBRIE, ZIUA BARBATULUI. Legea, promulgata de presedintele Iohannis (Foto tvgiurgiu.net)
OFICIAL 19 NOIEMBRIE, ZIUA BĂRBATULUI. Legea, promulgată de preşedintele Iohannis (Foto tvgiurgiu.net)

ZIUA BĂRBATULUI 19 NOIEMBRIE. Potrivit inițiatorilor, actul normativ are drept scop eliminarea discriminării dintre femei și bărbați și creșterea gradului de conștientizare privind concilierea vieții de familie cu viața profesională.

ZIUA BĂRBATULUI 19 NOIEMBRIE. Sărbătorirea zilei femeii și a zilei bărbatului este un prilej pentru a îmbunătăți relațiile dintre sexe, de a evidenția realizările și contribuțiile lor la comunitate, familie, căsătorie și prezentarea unor modele de urmat, se arată în expunerea de motive a legii.

ZIUA BĂRBATULUI 19 NOIEMBRIE. Potrivit documentului, Ziua femeii nu trebuie confundată cu ziua mamei, iar Ziua bărbatului cu cea a tatălui.

ZIUA BĂRBATULUI 19 NOIEMBRIE. Proiectul de lege a fost respins de Senat, dar adoptat de Camera Deputaților, for decizional în cazul acestui act normativ.

Etichete: 19 noiembrie, promulgare lege, Ziua Bărbatului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE