OFICIAL: Meciul România - Spania din Cupa Davis se joacă la Cluj-NapocaFederația Română de Tenis a confirmat, marți, pe site-ul său oficial că meciul dintre echipele masculine ale României și Spaniei, din Cupa Davis, se va desfășura în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

OFICIAL: Meciul Romania - Spania din Cupa Davis se joaca la Cluj-Napoca (Foto sptfm.ro)
OFICIAL: Meciul România - Spania din Cupa Davis se joacă la Cluj-Napoca (Foto sptfm.ro)

Confruntarea va avea loc în turul al doilea al Grupei I valorice a zonei Europa/Africa, în perioada 15-17 iulie.

''Astfel, după consultări cu componenții echipei României și cu căpitanul nejucător Andrei Pavel, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Suprafața de joc va fi anunțată ulterior'', precizează comunicatul FRT.

''Suntem bucuroși că spectatorii din Cluj vor putea vedea la lucru echipa de Cupa Davis a României într-un meci atât de important cu o echipă precum cea a Spaniei'', a declarat vicepreședintele federației, Răzvan Itu, citat de Agerpres. 

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a găzduit ultimele două partide ale echipei de Fed Cup a României, 2-3 cu Cehia în februarie și 1-4 cu Germania luna aceasta.

În primul tur al Grupei I valorice a zonei Europa/Africa, România a dispus de Slovenia cu 4-1, în martie, în sala Victoria din Arad, în timp ce Spania nu a jucat în runda inaugurală. Din echipa Spaniei care va juca la Cluj va face probabil parte și Rafael Nadal, care are nevoie de jocuri în Cupa Davis pentru a fi eligibil pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Învingătoarea dintre România și Spania va susține un baraj pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Davis.

Etichete: cluj napoca, Cupa Davis, meci romania spania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE