Oficialii Băncii Europene de Investiţii nu au mai ajuns la Bucureşti din cauza vremiiSemnarea contractului de finantare pentru reabilitarea blocurilor din Sectorul 6 a fost amanata (Foto: Grup RC)
Semnarea contractului de finanţare pentru reabilitarea blocurilor din Sectorul 6 a fost amânată (Foto: Grup RC)

Împrumutul pe care BEI ar fi trebuit să îl acorde Primăriei Sectorului 6 este printre primele din ţară acordate unei autorităţi locale, în mod direct, fără garanţie guvernamentală.

"Din cauza condiţiilor climaterice nefavorabile, delegaţia BEI care trebuia să ajungă astăzi în Bucureşti, nu a putut pleca din Londra, astfel că vă anunţăm amânarea semnării contractului de finanţare pentru reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 6", se precizează într-un comunicat de presă transmis de Primăria Sectorului 6.

Joi, 16 decembrie 2010, ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti vicepreşedintele Băncii Europene pentru Investiţii, Mathias Kollatz-Ahnen, directorul departamentului SEE – Jean – Christophe Laloux. La eveniment ar fi trebuit să participe, pe lângă edilul de sector Cristian Poteraş şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

După cum susţin autorităţile, evenimentul se amână pentru vineri, la ora 11.30, dacă vremea va permite deplasarea delegaţiei oficiale a BEI.

Etichete: Banca Europeană de Investiţii, Cristian Poteraş, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE