Olimpiada Naţională de Matematică are loc în această săptămână în Sectorul 4În perioada 6-10 aprilie a.c., Sectorul 4 va găzdui organizarea celei de- a 66-a ediții a Olimpiadei Naționale de Matematică.

Olimpiada Nationala de matematica, pe 7 aprilie, la Liceul "Traian Vuia" din Sectorul 4
Olimpiada Naţională de matematică, pe 7 aprilie, la Liceul "Traian Vuia" din Sectorul 4
Foto: cotidianul.ro

Competiţia va reuni peste 600 de elevi din clasele V-XII din toate județele Ţării și Municipiul București, calificați în fazele preliminarii, dintre care 14 sunt de la școlile din Sectorul 4. Alături de elevi, peste 200 de profesori din toată țara sunt implicați în organizarea și derularea concursului, informează un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 4.

Probele de concurs vor avea loc marți, 7 aprilie, la Liceul Tehnologic de Metrologie "Traian Vuia".

Elevii clasați pe primele locuri vor susține, joi, 10 aprilie, o probă de selecție/baraj, pentru alcătuirea loturilor naționale participante la olimpiadele internaționale.

Festivitatea de premiere va avea loc la Universitatea Politehnică din București joi, 9 aprilie a.c., pentru clasele V-VI și vineri, 10 aprilie a.c., pentru clasele VII-XII.
Olimpiada este organizată de către Ministerul Educației în parteneriat cu Societatea de Științe Matematice, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Universitatea Politehnică din București.

Etichete: matematică, Olimpiadă, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h