Om de afaceri arestat dupa ce a comandat uciderea unui tânăr care-i furniza droguri fiului săuAcesta a fost arestat alături de un cumnat şi alte trei persoane, după ce criminaliştii au demonstrat infracţiunea, informează Ziare.com. Cercetările au fost îngreunate de faptul că agresorii au fost trimişi de o persoană foarte influentă, iar martorii au prezentat mincinos situaţia de fapt, astfel că nu s-a putut stabili de la început identitatea autorilor, a arătat purtătorul de cuvânt al Parchetului Capitalei, Bogdan Staicu.

Potrivit acestuia, a durat aproape patru luni până când criminaliştii Capitalei au strâns atâtea probe încât făptaşii nu au avut încotro şi au recunoscut crima. In toamna lui 2010, la o zi după ce tânărul de 18 ani a murit la spital, locuitorii din comuna Glina au blocat drumul şi s-au încăierat cu jandarmii convinşi ca vinovaţii nu vor fi traşi la răspundere pentru fapta comisă.

Potrivit sursei citate, victima, Petre Ghiţă, era singurul băiat al unei familii sărace din Glina, iar prietenul său Costi Bălaşa era cunoscut în localitate pentru influenţa tatălui său, care-l salva de problemele cu legea. Familia Bălaşa s-a mutat din Glina după crimă, dar şi-a păstrat numeroasele afaceri pe care le derula în localitate. Toamna trecută, când procurorii criminalişti au făcut primele reţineri în acest caz, martorii vorbeau despre sumele mari de bani pe care capul familiei le-ar fi plătit, inclusiv unor clinici de dezintoxicare din Israel, ca să-şi ajute fiul să scape de dependenţa de droguri.

Etichete: arestare, Glina, omor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h