Omul de afaceri din București s-a sinucis după ce a luat micul dejun cu soțiaFactorul determinant în sinuciderea omului de afaceri Cristian Paul Tudora nu ar fi o dispută în familie, asta a reieșit în urma anchetei preliminare efectuate de poliţiştii de la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei şi de procurorii Parchetului Bucureşti

Barbat gasit impuscat in cap, in Capitala
Bărbat găsit împuşcat în cap, în Capitală
Foto: mediafax.ro

„Nu sunt elemente care să conducă către ipoteza unei dispute în familie, care ar fi generat un act sinucigaș", a dezvăluit, pentru evz.ro, unul dintre anchetatori. De altfel, arată oamenii legii, joi dimineața, atunci când s-a împușcat afaceristul, el a luat micul dejun cu soția sa, înainte ca aceasta să plece cu fetița la școală. Anchetatortii mai spun că nu pot neglija mediul de afaceri, anturajul, care l-ar fi putut determina să facă acest gest, „dar e destul de greu de explicat deoarece avea o sumă mare de bani în casă".

Oamenii legii au conturat un cerc de prieteni, parteneri de afaceri şi persoane cu care afaceristul Cristian Tudora își petrecea timpul, în ultima parte a vieții sale. Tudora a fost cel mai bun amic al tenismanului Florin Segărceanu, cu care a şi fost asociat într-o firmă care a construit imobile în cartierul rezidenţial Kiseleff. Au fost audiați, deja, soția, menajera, dar și câțiva prieteni.

Bărbatul găsit împuşcat se numeşte Cristian Paul Tudora, avea 44 de ani şi era administratorul firmei CT-Investment Imobiliare SRL. Sursele citate de Mediafax au precizat că bărbatul avea o puşcă cu lunetă, pe care o deţinea legal, acesta având permis de vânătoare. 

Etichete: bărbat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h