Omul de afaceri turc care a accidentat grav un poliţist, arestat preventiv. Va fi dus la RahovaOmul de afaceri turc care a accidentat grav, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un polițist va fi arestat preventiv și va fi dus la Spitalul Penitenciarului Rahova

Omul de afaceri turc care a accidentat grav un politist, arestat preventiv. Va fi dus la Rahova
Omul de afaceri turc care a accidentat grav un poliţist, arestat preventiv. Va fi dus la Rahova
Foto: B365.ro

Şoferul turc care l-a accidentat grav pe poliţistul bucureştean, ATAS ABDULLAH, a fost externat luni din spitalul Floreasca și dus în instanță pentru prezentarea mandatului de arestare. Astfel, următoarele 30 de zile le va petrecere în spatele gratiilor, informează B1 TV.

Vezi aici: Cum arată şoferul turc care a accidentat grav un poliţist bucureştean. FOTO

În momentul în care a fost scos din spital într-un căruț cu rotile și urcat în duba mascaților, afaceristul a fost huiduit de cei prezenți.

Polițistul accidentat cu mașina de omul de afaceri turc e în stare deosebit de gravă

Omul de afaceri este cercetat pentru trei infracțiuni - tentativă de omor, ultraj și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul a ignorat semnalele polițistului de a opri, a accelerat progresiv și a făcut viraje bruște pentru a scăpa de omul legii care se prinsese cu mâinile de capotă.

Omul de afaceri turc poate să conteste măsura la Curtea de Apel București.

Potrivit Digi24, ATAS ABDULLAH deţine Atas Lighting, o firmă care include trei mari magazine de veioze şi corpuri de iluminat din Bucureşti. Unul dintre magazine se află în Otopeni şi este în lichidare, conform sursei citate. Potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul companiei, Atas Lighting are în prezent două showroom-uri, unul la Gara de Nord, pe Str. Mircea Vulcănescu, şi altul pe Calea Dorobanţilor nr. 134.

Etichete: accident, accident grav, arest preventiv, Penitenciarul Rahova, poliţist, Rahova, şofer, turc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE