OMV Petrom a scos la vânzare 100 de benzinăriiOMV Petrom poartă negocieri cu mai multe companii petroliere pentru vânzarea a până la 100 de staţii de distribuţie a carburanţilor.

Noi benzinarii OMV Petrom pe autostrazile A2 Bucuresti-Constanta si  A1 Bucuresti-Nadlac
Noi benzinării OMV Petrom pe autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa şi A1 Bucureşti-Nadlac
Foto: www.observatordebacau.ro

Compania ar fi organizat deja un "data center", unde investitorii interesaţi pot obţine informaţii despre aceste staţii. Cinci companii mari, dintre care unele activează deja în România, şi-ar fi manifestat interesul pentru achiziţia acestor staţii, dar, până în acest moment, nu s-a finalizat nici o tranzacţie, conform economica.net.

Solicitaţi de ECONOMICA.NET, reprezentanţii Petrom au confirmat că ar putea vinde staţii, dar nu au specificat numărul benzinăriilor la care compania va renunţa, şi nu au dat mai multe detalii.

"Revizuim în mod constant performanţa staţiilor de distribuţie din reţeaua noastră, din punct de vedere al profitabilităţii acestora. Acest proces poate rezulta în renunţarea la unele staţii care performează sub nivelul standard al companiei în ceea ce priveste volumul vânzărilor. Aşa cum am procedat şi până acum, vom raporta în mod transparent, la momentul finalizării, eventuale închideri sau vânzări de staţii" au spus oficialii Petrom.

La ultima conferinţă de presă organizată pentru prezentarea rezultatelor financiare la şase luni, oficialii companiei au declarat că optimizarea reţelei de distribuţie a carburanţilor va continua.

Etichete: OMV Petrom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE