Onțanu, ADER: "Respectul pentru familia tradițională are un loc esențial în doctrina partidului"Președintele ADER România, Neculai Onțanu, fostul primar al Sectorului 2 din Capitală, susține organizarea referendumului pentru definirea familiei, acesta precizând într-un comunicat de presă că "Respectul pentru familia tradițională reprezintă un loc esențial în doctrina partidului". 

Ontanu, ADER: "Respectul pentru familia traditionala are un loc esential in doctrina partidului"
Onțanu, ADER: "Respectul pentru familia tradițională are un loc esențial în doctrina partidului"

"Și l-a făcut Dumnezeu pe om după chipul său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; bărbat și femeie i-a făcut(Biblia-Facerea,Cap 1:27)
Pentru că 14 state europene au definit deja, în Constituțiile lor familia, ca fiind căsătoria ca uniunea dintre un bărbat și o femeie, apărându-și astfel copiii și viitorul ca națiune (Ungaria,Croația, Polonia, Slovacia, etc).
Pentru că generația de mâine trebuie să fie apărată de efectele așa zisei "educații parentale".
Pentru că majoritatea poporului român nu poate trăi la remorca ideologiei de gen introdusă, fără voia noastră, în manualele școlare și în viețile noastre.
Pentru că la 100 de ani de la Marea Unire, onorăm sacrificiul marii generații a Unirii prin reafirmarea suveranității și unității naționale, implicit a suveranității religioase creștine", susține Neculai Onțanu, președintele ADER România în comunicatul remis la redacție.

Conform sursei citate, "o minoritate sexuală nu poate impune majorității dictatul ideologic al revoluției sexuale" și, în plus, familia tradițională și morala creștină este unul dintre pilonii sociali ai partidului ADER.

"Respectul pentru familia tradițională reprezintă pentru Partidul ADER un loc esențial în doctrina partidului, familia reprezentând locul cel mai nimerit pentru dezvoltarea demografică a unui popor, locul cel mai important în creșterea și educția copiilor și tinerilor.
Să participăm pe 6-7 octombrie cu toții la Referendum, fiind convinși că o facem pentru viitorul familiilor noastre și pentru țara noastră", se specifică în comunicatul formațiunii politice. 

Etichete: ADER, familia traditionala, Neculai Onţanu, referendum

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE