Onţanu îl acuză pe Oprescu de retrocedări ilegaleNeculai Ontanu il acuza pe Sorin Oprescu ca s-a folosit de acte false pentru a face retrocedari
Neculai Onțanu îl acuză pe Sorin Oprescu că s-a folosit de acte false pentru a face retrocedări

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sectorului 2, Primăria Municipiului Bucureşti se face vinovată de retrocedări ilegale, totul plecând de la solicitarea a doi cetăţeni francezi şi a unuia german, de a le fi retrocedat imobilul din strada Olari nr. 15, care, susţin edilii Sectorului 2, nu există.

”În lipsa clădirii, Primăria Municipiului Bucureşti a recurs la un artificiu, retrocedând imobilele Primăriei Sectorului 2 care sunt situate pe strada Olari nr. 11 – 13, inclusiv terenul aferent acestora”, se anunţă într-un comunicat al Primăriei Sectorului 2.

Retrocedarea este ilegală, susţine Neculai Onţanu, din vreme ce Legea 10/2001 nu permite restituirea imobilelor de utilitate publică aflate în proprietatea statului.

”Pentru asemenea cazuri de importanţă majoră, legiuitorul a prevăzut posibilitatea despăgubirii, variantă care, din păcate, nici nu a fost luată în discuţie în cazul de faţă”, se menţionează în comunicat.

Primăria Sectorului 2 urmează să solicite instanţelor de judecată anularea Dispoziţiei Primarului General al Municipiului Bucureşti de retrocedare a clădirilor şi terenului din str. Olari nr. 11-13, care aparţin Primăriei Sectorului 2.

Etichete: acte false, ilegale, Neculai Onţanu, Primăria generală, Primăria Sectorului 2, retrocedări, Sectorul 2

0/0 COMENTARII
Doru
04 feb 14:39
+0
VOTURI
-0

Mi-e greu sa cred ca Niculai Ontanu nu stie cum functioneaza sistemul:Instanta da o hotarare de punere in posesie,iar Oprescu trebuie sa o respecte!Sa o puna in aplicare,pur si simplu!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h