Onţanu mizează pe 16 parlamentari de Bucureşti, la alegerile din toamnăOntanu sustine ca UNPR vrea 30-35 de parlamentari
Onţanu susţine că UNPR vrea 30-35 de parlamentari

După cum a precizat secretarul general al UNPR, progresiştii vor să obţină între 30 şi 35 de parlamentari, la nivelul întregii ţări, din care aproape jumătate să fie din Bucureşti.

"Ţinta noastră este să obţinem peste 10% la parlamentare, cu un număr de 30-35 de parlamentari UNPR. Obiectivul pentru Bucureşti este de 16 parlamentari: patru senatori şi 12 deputaţi", a declarat pentru B365.ro Neculai Onţanu, secretarul general al UNPR.

Acesta a precizat că listele de candidaţi pentru alegerile din toamnă nu au fost încă stabilite la nivelul partidului, însă vor intra în cursa pentru un nou mandat toţi cei care sunt deja senatori şi deputaţi.

"La nivel naţional, în acest moment, se fac evaluări ale rezultatelor pe care le avem, atât pentru consilieri locali, primari, consilieri judeţeni şi şefi de consiliu judeţean, şi unde am obţinut între 8 şi 10%, conform datelor pe care le avem acum. În perioada următoare vom realiza o strategie şi pentru parlamentare", a specificat Onţanu.

În prezent, progresiştii au 31 de parlamentari - 18 deputaţi şi 13 senatori.

Etichete: alegeri parlamentare, Bucureşti, deputaţi, Neculai Onţanu, parlamentari, promo, senatori, UNPR

0/0 COMENTARII
Ponta plagiatorul,demisia!!!
20 Jun 12:58
+0
VOTURI
-0

Nu uitati oameni buni, ca Paul Schmidt, presedintele Ungariei si ministrul apararii german au demisionat acum doua luni tot din cauza plagiatului!!!!! Ponta, DEMISIA URGENT! Tu nu mai poti reprezenta Romania nici macar la nivel de sant. ' Demisia urgent esti o rusine ptr Romania!

Ponta plagiatorul,demisia!!!
20 Jun 12:57
+0
VOTURI
-0

Ponta acest criminal moral al lui Panait, acest comunist odios iesit la lumina datorita polipului extirpat din Iliescu, care l-a sustinut pe Mang alt plagiator si un incult, acest arogant care acum si-a comandat elicopter, vila cu maxim lux, limuzina blindata si cate alte mofturi de parvenit este si un mare mare plagiator! Jumatate din teza de doctorat este furata ca la drumul mareeeeeeeeeee!!!!! PONTA ESTE PLAGIATOR! ESTE UN FALS INTELECTUAL! Acesta este PREMIERUL ROMANIEI- un fals, un hot, un parvenit, un inchipuit! Rusine Ponta. Demisiaaaaaaaaaaaa! Ne faci de ras!!! Ponta PALGIATOR SEF!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rusineeeeeeeeee! Huooooo ciumei USL! Astia sunt comunistii cu diplome false! Ponta este autorul cimei in cazul Panait, la ordinul lui Nastase!!! Ponta este un pericol ptr tara! Romani treziti-va!

Dictatura isi intra in drepturi
20 Jun 12:51
+0
VOTURI
-0

La puscarie cu Ponta plagiatorul sef, la puscarie cu voiculescu felix- Turnatorul, cel care a pus gheara pe banii tarii dupa revolutie. La puscarie cu baronii PSD, toti fiind niste inculti, xerox-isti, hoti, slinosi, balosi.......Acestia trebuie eliminati urgent de la butoanele tarii, altfel vom ajunge mai rau ca Grecia!

Romani treziti-va! Nu lasati ciuma USL sa acapareze toata tara, vor partid unic, vor iar un PCR cu "fata umana" Sa terminam cu bolsevicii USL si cu taica ilici,la puscarieeeee!

Nu uitati si basina felix turnatorul are la fel doctoratul luat in america la un srl care nici sediu nu auvea la vremea cand a fost dat in gat. la puscarieeeeeeeeeeeeee cu bolsevicii usl

Traian Mitrica
20 Jun 10:40
+0
VOTURI
-0

si marmota ce zicea ?

Dan T
20 Jun 11:34
+0
VOTURI
-0

Marmota pregatea sacosele electorale, asa ca nu zicea nimic, fiind ocupata.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE