Opărită cu apa de la o țeavă spartă în apartament: reprezentanții RADET ridică din umeriO țeavă cu apă opărită s-a spart într-un apartament de la subsolul unui bloc de pe Bulevardul Iuliu Maniu. 

RADET si ELCEN vor fuziona intr-o singura regie controlata de Primaria Capitalei
RADET și ELCEN vor fuziona într-o singură regie controlată de Primăria Capitalei
Foto: cursdeguvernare.ro

O ţeavă de apa fierbinte a explodat aseară într-un apartament situat la subsolul unui bloc de pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Proprietara a sunat imediat la Radet, dar echipa de intervenţie a venit cu întârziere, relatează România tv.

"Cum am auzit prima bubuitură am sunat şi au venit dupa 2 ore... au luat măsuri. M-am dus să văd daca a intrat apa în casă ţi in timpul ăla uşa a explodat, s-a deschis, şi toată apa aia opăriăa a venit peste mine la picioare", a declarat proprietara.

Femeia a suferit arsuri pe picioare, iar apartamentul a fost distrus complet.

"Le-am arătat patul, frigiderul, totul distrus şi au spus că ei nu au bani să dea, depuneţi o plângere", a precizat soţul femeii.

Aburul şi apa fierbinte au afectat şi apartamentele de la etajele superioare ale blocului.

În afara de femeia arsă pe picioare nu au mai fost alte victime, însă locuitorii se plâng că astfel de probleme ale instalaţiei se întâmplă frecvent la ei în bloc.

Etichete: Iuliu Maniu, Sectorul 6, ţeavă

0/1 COMENTARII
dokdok
16 apr 08:46
+0
VOTURI
-0
Ce treaba are RADET cu teava din apartament?
In astfel de cazuri, proprietarii trebuie sa anunte imediat administratia blocului ca (1) sa intrerupa de la subsol alimentarea si (2) sa goleasca instalatia.
In functie de etajul la care se afla apartamentul cu avarie, apa care e `pe tevi` nu va putea fi oprita sa curga in apartament pana nu se va goli instalatia. (Instalatia se goleste atat pe la subsol, cat si prin gaura din teava, logic...)
Dupa ce apa se opreste din curs in apartamentul respectiv, se cheama un instalator. Aici ar putea veni si instalatorii RADET, insa care vor fi platiti ca orice alt instalator, pentru ca nu intra in competenta RADET instalatia din apartamente, chiar daca sunt coloane comune.
Cam asa sta treaba, stimate jurnalist...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h