Operațiune de amploare în lumea bancară din România:Banca Transilvania negociază preluarea VolksbankBanca Transilvania negociază preluarea Volksbank România, pe care grupul austriac vrea să o vândă pentru a acoperi deficitul de capital, transmite Bloomberg.

Operatiune de amploare in lumea bancara din Romania:Banca Transilvania negociaza preluarea Volksbank
Operațiune de amploare în lumea bancară din România:Banca Transilvania negociază preluarea Volksbank
Foto: economica.net

Discuţiile se află în faza de început şi nu există certitudinea că tranzacţia se va materializa, potrivit surselor citate de Bloomberg, relatează realitatea.net.

Volksbank România este deţinută de vehiculul VBI Beteiligungs (Austria) în proporţie de 99,99%, în contextul vânzării diviziei Volksbank International, fără subsidiara din România, către Sberbank, din Rusia. Grupul Volksbank deţine 51% din acţiunile VBI Beteiligungs, iar DZ Bank AG / WGZ Bank AG din Germania şi BPCE din Franţa au câte 24,5%.

În 2012, Comisia Europeană a aprobat planul de restructurare dezvoltat de către Österreichische Volksbanken, ca urmare a crizei financiare şi economice, în vederea restabilirii profitabilităţii pe termen lung.

Etichete: Banca Transilvania, vânzare, Volksbank Romania

0/1 COMENTARII
Adam
27 nov 06:17
+0
VOTURI
-0
Afacere tip franciza!
Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar! Nu este MLM sau afacere piramidala. Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: madagi14@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE