Operațiunile Raiffeisen Bank oprite în toată țara din cauza unei defecțiuniAgenţiile Raiffeisen Bank au sistat operaţiunile astăzi ca urmare a unei defecţiuni la sistemul informatic. Agenţiile Raiffeisen din toată ţara sunt afectate.

Raiffeisen
Raiffeisen

"Este o problemă la serverul central. Nu mai merge sistemul de pe la ora 11 şi încă nu ştim când se va rezolva", a declarat un funcţionar bancar de la agenţia 13 septembrie din Capitală, contactat telefonic de Economica.net.

De la Timişoara ni s-a răspuns că nu funcţionează nici bancomatele şi că e vorba de o problemă cu serverul. "A fost un client care mai devreme a încercat să scoată bani, şi nu i-a apărut nimic pe ecran". Funcţionara, după ce şi-a cerut scuze pentru problemă, ne-a îndemnat să scoatem bani de la ATM-ul altei bănci, dacă este vorba de o sumă mică, să nu plătim comisioane prea mari.

De la Agenţia Bucureşti, operatoarea ne spune că nu ştie exact dacă bancomatele funcţionează sau nu şi dacă poate fi folosit cardul. "La unii funcţionează, la alţii nu funcţionează, mi-e şi frică să vă spun dacă merge sau nu".

Oficialii Raiffeisen Bank nu au putut fi contactaţi pentru a oferi detalii privind natura acestei întreruperi.

Etichete: Raiffeisen Bank

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h